A vadászok és a megfigyelők, köztük négy más barátai Sughrue ott van, hogy éljenek a nyitvatartási szezon adomány, telepedett le két vak körülbelül 100 méterre a háztól. Terepszínű hajtómű fentről lefelé és hadonászó Baby Canada Goose Snow Bunting Bogyó Olcsón Nyíregyházán a Blackberry, Guas és Cooper bordás egymást, mint testvérek bratty míg Sughrue játszott az apafigura.

Ideje volt, hogy vadászni, vagy legalábbis néhány ember vadászni. Amikor Sughrue megállapította, hogy Anderson ütött egy három napos engedélyt, de nem vett természetesen a pisztoly biztonsági, azt mondta: 'Én csak nem érzik magukat veled forgatás egy pisztoly.... Balesetek nem történik a legkülönösebb módon.'

Anderson sohasem vadászott, de 'nincs erkölcsi dilemma megöli az állatot fogyasztásra,' mondta. 'Az ember megy a boltba, és vesz a hús. Mi a különbség?'

Anderson csalódott volt, de megértette; Sughrue megígérte, hogy amint Anderson elvégzett egy, ő lenne fogadta vissza a több kezét leckét.

Szóval hogyan Anderson jön a kereskedelem a hangulatos kényelmet a Capitol Hill otthon megoszt feleségével és fiával egy álcázott menedéket a drapp, szitáló nap?

Comments tartalmazó káromkodás vagy személyes támadás vagy egyéb nem megfelelő hozzászólásokat vagy más anyagot eltávolításra kerülnek az oldalról. Végül lépéseket teszünk, hogy blokkolja a felhasználók, akik megsértik bármelyik kiküldetés szabványok, a felhasználási feltételeket vagy az adatvédelmi politika, vagy bármely más szabályzatok ezen az oldalon. Kérjük, tekintse át a teljes szabályokat kommentárok és viták. Ön teljes mértékben felelős a tartalom, amit a postán.

Valóban, Guas, 33, megkapta első sörétes puska 10 évesen szülőhazájában Louisiana. 'Elkezdtem mókus, mert ez az, amit a kisfiúk tenni,' mondta. Azt tervezi, hogy vadászni a saját fia, korosztály 6 és 4, ha egy kicsit idősebb.

'Én már ezt, mert én 6 éves volt, és van egy csomó kedves emlékeket,' mondta Sughrue, 52. 'Ez olyan dolog, ami a legtöbb ember indul el, amikor ők fiatalok, az apjuk iránt. Ez a fajta kerül a vér, és csinálod az egész életed. '

Ez volt a helyes hozzáállás ehhez a gyakorlathoz. Sughrue, és a szakácsok nem kérhetnek vagy jóváhagyása szükséges valamit, amit már elfogadott a dolgok természetes rendje. A nap a vadászat. Hunting tűnhet barbár az emberek, akik még soha nem csinált, mondta, de ez nem jelenti azt, hogy igazuk van.

Baby Canada Goose Snow Bunting Bogyó Olcsón Nyíregyházán

Anderson, 29, egyike volt az első, hogy válaszoljon a hívás a diákok, s bemutatott egy jó ügy, nem meglepő, tekintve, hogy ő egy ügyvéd. Ő nemrég váltott evés csak kíméletesen emelt húst még vásárol 106 font származó fagyasztott marhahús Polyface Farm Virginia és határozzuk meg soha a takarmány fiát, Izsákot, most 3 hónapos, hús egy szupermarket. Az időzítés tekintetében, mivel a liba vadászati ​​szezon közeledtével az segített, hogy ő kifejezetten érdeklődést mutatott szárnyasvadakból.

A tanulás Bag fenntartható vacsora

Ebben az esetben azt találta a tanár előtt a hallgató. Cooper és David Guas és a haverja, hal szállító Tim Sughrue tartoznak a szoros kötésnek csoport étterem biz típusok, akik összejönnek, hogy vadászni, hal és enni, miközben beszél a vadászat, halászat és az evés. Egyetértettek abban, hogy hagyja, hogy az olvasó csatlakozzon hozzájuk egy reggel vadászat Sughrue 62 hektáros farm Centreville, Md., Majd a leckét a főzés ételek jellemző libák zsákos aznap.