'Amíg további döntés az Alabama Legfelsőbb Bíróság, a meglévő megrendelések az Alabama Legfelsőbb Bíróság, hogy Alabama hagyatéki bírák miniszteri kötelessége, hogy nem ad semmilyen házassági engedélyt ellentétes Alabama házasság szentségét módosítás vagy a Alabama házasság védelméről szóló törvény továbbra is teljes érvényes és hatályos, 'a megadott sorrendben.

Baby Canada Goose Snow Bunting Kék Topáz Rendelés

Moore megjelent a sorrendben kevéssel dél után szerdán.

Free2Be, egyenlőség nonprofit Madison County, gyűlt össze a Madison County törvényszék szerdán tiltakozó által adott megbízás főbíró Roy Moore megállítására azonos neműek Baby Canada Goose Snow Bunting Kék Topáz Rendelés közötti házasságot.

LGBTQ közösség tiltakozik főbírája Roy Moore érdekében kívül törvényszék

Free2Be kezdődött tiltakozó csak azután 02:30 szerda délután, miután pár tájékoztatták a szervezetet nem kapták meg az engedélyt.

'Mert valakit, hogy menjen le, és nem valami, ami rutin és elismert hazai és ott van a jobb és tagadható sértés' Free2Be ügyvezető igazgatója, James Robinson mondta.

Free2Be mondja Waay 31 ügyvédjük volt, és ki a bíróság minden nap. Az ügyvéd szerint a hagyatéki iroda csak fogadnak jelentkezéseket jelenleg a házassági engedélyt. A szervezet szerint olyan pár, akik megtagadják az engedélyt arra ösztönzik, hogy lépjenek kapcsolatba a tiszt itt.