Persze, mi nem az sátor Párizsi Divathét vagy egy Joe Fresh show, de a barlangos csarnokokban a Metro Toronto Convention Centre ma, die hard politika szerelmesek mutatják azok szellemét és támogatást hangulattal.

Liberális Leadership Showcase

'A Premier Clark hasítás és felfedi öltözék megfelelő a jogalkotó?' Schreck nyomban nevezett ki a Twitter felhasználók, akik azt a megjegyzést volt szexista.

Canada Goose Calgary Olcsón Budapest

Clark, a maga részéről, cáfolta, mondván, a javaslat neki ruhát nem volt megfelelő a 'tisztességtelen kritika', amely visszatartja a fiatal lányok bejutását a politika.

Photoshop Canada Goose Calgary Olcsón Budapest ellentmondások vannak a rendszeres esemény a stílus világ bármelyik modell hiányzik a végtag vagy egy híresség lába már 'elvékonyodott' ki. De ez a stílus baklövést viszi a pálmát: miután néhány parlamenti képviselők állítólag beszélt ellene 'leleplező' headshot (amely azt mutatta, egy kicsit hasítás), ez a kép jelent meg az interneten. Mint látható, a kép teljesen szerkeszti ki neki dcolletage. És nevében a 29 éves tamil MP azt kérdezzük: mi olyan pikáns mintegy visel fehér kanál nyakú felső, zöld nyaklánc és bemutatja a kis hasítás ?.

Credit: CP

Nem volt, amit ez a nyugati part premier viselt alatt kérdéses időszakban, hogy okozott felfordulás, de ejnye, mit nem eltüntetésével. 2011 októberében, a politikai elemző és egykori MLA David Schreck okozott egy szélroham a Twitterverse után elküldött egy tweet kommentálva dekoltázsába.

Beszélje méltó pár: Jessica Brownstein a divat stylist és örököse a Browns cipőkereskedő szerencse, és Ben Mulroney, fia volt miniszterelnök Brian Mulroney és szórakoztató tudósítója ETALK, házas október 30-án, 2008. Mivel a pár rendszeresen fényképezett társadalmi oszlopok, és hogy mit viselnek egy népszerű téma, igyekeztek tartani a Montreal esküvő titokban. Itt van az egyik a néhány kép szivárgott ki a sartorially értő nagy nap úgy nézett ki éli, akkor is, ha egyikünk sem kell nézned.

Credit: Getty Images

Credit: CP

Vessen egy pillantást néhány pillanatfelvételt, és tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzéseket:

Justin Trudeau rajongók sport szürke és piros sál Martha terem Findlay támogatói elöntötték a piros gomb, látunk egy nagyon szórakoztató módon a liberális vezető verseny (még néhány Mickey Mouse inspirált fül).

Credit: AFP / Getty Images

A jelöltek saját egyedi stílusát (és, természetesen, van Justin Trudeau csodálatos haj), de nincs semmi a támogatóik, akik szó szerint rajta szívük ujját.

Mielőtt csípő újjáéledt, mielőtt bármilyen Movember mozgalom volt Jack Layton és a bajuszát. Ő ruhák nem lett volna semmi rendkívülit, de a néhai vezetője az NFT fél egy kiváló példa arra, hogyan lehet tökéletes ember aláírása megjelenés. Bajuszát jött szimbolizálja a melegség, őszinteség és a megközelíthetőség, és tette az egyik legelismertebb és hiányzott ikonok a kanadai politikai színtéren. Ő itt látható a kampány nyomvonal Kitchener, Ontario március 29, 2011.

Amikor a Trudeau Gregoire család küldött éves karácsonyi kártya 2010 portréja őket öltözött a kanadai lúd kabát, a, err, szőrme indult repülő. Aktivista csoport PETA állatvédő szervezet (PETA) becsapta az MP az ő 'kísérteties' kártyát, azt állítva, a prérifarkas szőrme használt kanadai lúd felsőruházati szerzik embertelenül. Trudeau védte és családja választása, mondván, hogy büszke arra, hogy támogassa a kanadai készült termékek, és a fene, hogy 'többnyire csak egy karácsonyi kártyát.'

Egy 'Royal Wedding' pillanat, Sophie Grgoire házas Justin Trudeau, fia későn miniszterelnök Pierre Trudeau és most liberális képviselő. Az esküvő, ami történt Montrealban május 28-án, 2005, borította erősen a média, és az ifjú nem okozott csalódást a stílus bölcs. A menyasszony vintage inspirálta ruha és a vőlegény délceg tan ruha összes hozzá a romantika a pillanat, amikor azok elszáguldott a ceremónia Trudeau apja 1960 Mercedes 300 SL. A Trudeaus a legközelebbi dolog Kanada eljutott a Kennedys, és az új pár hurcolták a legtöbb nyilvános pillanatban finom stílusban.

Canada Goose Calgary Olcsón Budapest