'Ez volt július, majd vissza. És most én vagyok 45,' Khan azt mondta pénteken, az első napon a hónap koplalás.

'Ez ad egyfajta megosztása és az érzés a kevésbé szerencsés, hogy itt vannak a helyi közösség vagy a tengerentúlon.'.

Amikor Khan 15 éves volt, ő ünnepelte az iszlám szent hónap, a közösség, akkor az új mecset Felső Gage Avenue. A háziorvos még emlékszik az épület volt 'elhanyagoltság', és a fű derékig.

'Akár egy király vagy egy e te egy házmester, akkor erre, minden muszlim kell ezt,' mondta Khan, aki a Mountain mecset igazgatótanácsának.

Jelenleg mintegy 30.000 muszlimok Hamilton, Bhatti mondta, hozzátéve, böjtölni fognak körülbelül 17 órán keresztül minden nap ebben az évben.

A Hamilton Downtown mecset nyit a napi iftar (esti megtörése gyors) program a nyilvánosság számára, és lesz éjszakai imákat, amelyek várhatóan kihozza maximum 300 fő, a mecset imám Sayed Tora mondta.

The Mountain mecset, a Umar mecset Rennie Street, Canada Goose Camp Down Hoody Olcsón Nyíregyházán az észak-amerikai spirituális ébredés és a boszniai iszlám központ Stoney Creek szerveztek Ramadan élelmiszer-meghajtó adományokkal fog Neighbour2Neighbour.

'Jó tudni, hogy mi az éhség érzés, mint amit a szomjúság érzés.'

Hogy megünnepeljük Eid, a mecset Wilson Street osztogatnak ajándékokat a gyermekek számára a közösség, Tora mondta.

Voltak körülbelül 3000 ember tele a fő imádságot csarnok csütörtök este várnak minden este, hogy csak a teljes, Muszlim Szövetség Hamilton (MAH) szóvivője Kamran Bhatti mondta.

A Downtown mecset is gyűjt, nem romlandó élelmiszerek és háztartási cikkek hónap során terjeszteni a rászoruló családoknak a belvárosban.

Ez az első Ramadan helyi muszlimok ünnepli a Mountain Mecset új létesítmény a Stone Church Road East, hogy a projekt volt évtizedekig a döntéshozatalban.

'Ez egy olyan időszakban, amikor a muzulmánok hajlamosak újra a mecset, újra a Korán, és hogy újra egymással,' mondta. 'Emiatt központ épül az alapoktól kezdve a muszlim közösség ez, hogy sokkal több különleges.'

helyi muszlimok ünnepelni az új mecset

Canada Goose Camp Down Hoody Olcsón Nyíregyházán

muszlim világ gyors napkeltétől napnyugtáig minden évben a szent hónap. Minden évben Ramadan kezdődik 11 nappal korábban, amely a Hold naptár.

The Mountain mecset is otthont imát Eid ul Fitr, a fesztivál a törés a gyors végén a muzulmán szent hónap, a 19 augusztus