A kutatók megállapították, kifinomult hacker csoportok végző automatizált vizsgál az internet kereső Web szerver fut egy széles körben használt webes titkosító program néven OpenSSL hogy sebezhetővé teszi őket a lopás az adatok, beleértve a jelszavakat, bizalmas kommunikációt és hitelkártya-számokat.

Google szóvivője Dorothy Chou Reutersnek: fix ez a hiba a korai és a Google a felhasználóknak nem kell módosítani a jelszavukat. Egy blogbejegyzés kelt kedd, mondta a cég néhány web felhő szolgáltatások, amelyek a mögöttes infrastruktúra alkalmazások, mint például az online film streaming szolgáltatást Netflix és a szociális háló Pinterest, volt sebezhető. Bár azt mondta, a problémát már rögzített, a cég sürgette a felhasználók ezeket a szolgáltatásokat, amelyek népszerűek közül is különösen a tech startup közösség, hogy tegyen további lépéseket, mint például a szoftver frissítése.

szennyezésmentesítés MESS

Ezek közé változatai Cisco Systems Canada Goose Dawson Parka Olcsón Rendelés Inc AnyConnect iOS és asztali Collaboration, Tor, OpenVPN és viszkozitás Spark Labs. A fejlesztők az ilyen programok vagy frissítette a szoftvert vagy közzétett irány a felhasználók hogyan enyhítésére potenciális támadásokat.

Bruce Schneier, a jól ismert titkosítási és műszaki igazgatója CO3 Systems felhívta internetes cégek új bizonyítványok kiállítását és kulcsok titkosítására internetes forgalmat, ami meggátolná a lopott kulcs használhatatlan. lesz sok kaotikus rendetlenség, mondta.

Kaspersky Lab Baumgartner jegyezni, hogy az eszközök mellett szerverek veszélyben lehet, mert fut szoftverek sebezhető OpenSSL kódot építettek beléjük.

probléma alattomos, Baumgartner mondta. ez amatőr óra. Mindenki csinálja. szoftvert használják a szervereken, hogy a fogadó weboldalak, de nem PC és mobil eszközök, így bár a hiba kiteszi jelszavakat és más adatokat feltüntetni azokat az eszközöket a hackerek, meg kell rögzíteni weboldal üzemeltetői.

Symantec Corp. és a GoDaddy, két nagy szolgáltató az SSL technológiát, azt mondta, hogy nem számít fel díjat az ismételt kibocsátása kulcsokat.

Kedd, Kaspersky azonosított ilyen vizsgálatok érkező szereplők, és a szám emelkedett szerdán, miután a biztonsági szoftver cég Rapid7 kiadott egy ingyenes eszköz, azok elvégzésének vizsgál.

BOSTON Biztonsági szakértők arra figyelmeztetnek, kevés internetezők tehetünk, hogy megvédjék magukat a nemrégiben felfedezett hiba, ami kiteszi az adatokat a hackerek, legalábbis addig nem, amíg a veszélyeztetett honlapok frissíteni a szoftvert.

Mark Maxey egy rendező kiberbiztonsági cég Accuvant, azt mondta, hogy nem könnyű feladat a nagy szervezetek számára a több lépésben, hogy tisztítsák meg a hibát, ami azt jelenti, hogy lesz egy kis hosszú időt erre.

Hypponen F Secure mondta a számítógép-felhasználók is azonnal megváltoztatni a jelszavakat számlákon, de kellett volna ezt újra, ha a piaci szereplők értesíti őket, hogy sérülékeny.

gondoskodik a jelszavakat, hogy nagyon fontos neked, mondta. megváltoztatni őket most, talán változtatni őket egy hétre. És ha aggódik a hitelkártyák, ellenőrizze a hitelkártya számlát szorosan.

Canada Goose Dawson Parka Olcsón Rendelés

Steve márki elnöke, az OpenSSL Software Foundation, azt mondta, nem tudta azonosítani más számítógépes programok, amelyek használják OpenSSL kódot hogy elképzelhető, hogy eszközöket sebezhető.

Kurt Baumgartner, a kutató a biztonsági szoftver gyártó Kaspersky Lab azt mondta, cége feltárt bizonyítékok, hogy hétfőn néhány hacker csoportok úgy vélik, hogy részt vesz az állami támogatott számítógépes kémkedés futottak ilyen vizsgálatok után nem sokkal hírek a hiba először felszínre ugyanazon a napon.

képviselői a Facebook Inc., a Google és a Yahoo Inc. Reutersnek úgy tett lépéseket hatásainak enyhítésére a felhasználókra.

összetettsége és nehézsége korszerűsítése sok az érintett rendszerek, a biztonsági rés lesz a radar támadók az elkövetkező években, mondta.

Kis Internet felhasználó tehet, hogy kiküszöböljék 'heartbleed' bug