Labor Day hétvégéjén hagyományosan jelzi a legutóbbi hivatalos hétvégén a nyári kikapcsolódás szezonban, és ez is jegyszedők elején néhány őszi vadászati ​​tevékenység, mint például a nyitó galamb szezonban, és a korai kanadai lúd szezonban. Annak ellenére, hogy én általában találnak az ünnepi kissé keserédes mert nyáron úgy tűnik, Canada Goose Hybridge Lite Vest Olcsón Rendelés hogy adja át minden túl gyorsan, és olyan sok dolog, amit még meg kell tennie. Ez minden bizonnyal az idén, de az átmenet az évszakok valami minden kinti emberek meg kell tennie a csúcsra, és állítsuk be a követésében kell. A népszerű mező napos hajtás kerül sor Labor Day.

A későbbi években, a klub tartott területen töltött napok Lakemont Park és a Altoona Driving Park, amely tartalmazta eseményeket, mint csapda és lövészetet, kutya szabadföldi kísérletek, úszás, futam, casting versenyek, fa aprítás és fa és növény azonosítása. 1921-ben a BCGFFA vett földet Homérosz rés közelében Altoona. 1936-ban, a klub cserélt a tulajdon Homérosz Gap város Altoona néhány a föld a klub jelenleg foglal. Költözése után Riggles Gap, tervek készültek, hogy egy klubház, és a legfőbb Logan Lodge avattak október 1938. A klub nagy teljesítményű lőtér 1939-ben épült részeként WPA projekt.

Emlékezz, a dolgok egészen más volt 1915-ben, tekintettel a természetvédelmi és vadgazdálkodási. Az első vadászati ​​engedély követelménye Pennsylvania lakói még csak létre 1913-ban az első halászati ​​engedély Pennsylvania lakosok több mint 21 nem volt szükség, amíg 1922-De még a szűkös források származó licenc értékesítés azokban a korai napokban, nem volt sok pénzt vadgazdálkodás és a játék, és a halak bűnüldözés. Ezért a helyi erőfeszítések a helyi sportolók szervezetek, mint a BCGFFA nagyban hozzájárult a környezetvédelmi erőfeszítéseket a huszadik század elején.

Az eredeti küldetése elsődleges kinyilvánított klub célja az volt, 'hogy megvédje az élet az erdőben, patak és mező' és a kezdetektől fogva aktívan részt vett a természetvédelmi erőfeszítések a nap segítik a végrehajtás hal és vad rendeletek, kampány zárási szarvas szezonban Blair megyében néhány évig, és korlátozza a méretek és creel határértékeket horgászok. Az BCGFFA első évben, a klub tagjai tele szarvas, jávorszarvas, nyulak, fácánok, pulyka, fürj, pisztráng, harcsa, sügér és elosztott téli étel a vadon élő állatok. Azt is ültetett több ezer fát és épített és emelt madár dobozok és madár etetők egész Blair megyében.

Idén nemcsak jelzi a 76. részlet a klub Labor Day ökör sült és kapcsolódó tevékenységek, hanem a kezdete 100. évfordulójának megünneplése. A Blair County játék, Hal és Erdészeti Egyesület (BCGFFA) alakult január 22-én, 1915-ben, amely az ülés során a Nicholson építve 11. Ave. Altoona. Az eredeti tagok névsora is 100 sportolók és az éves díjat a $ 1, és John H. Winters, a dohánybolt, megválasztották a klub első elnöke.

Egyéb tevékenységek egész hétvégén magában hayrides, gyerek játékok, kézműves árusok, a sportemberek bolhapiac és hétfőn élő zene a Back Yard Rockers. Természetesen rengeteg nagyszerű étel lesz elérhető minden hétvégén, mely a klub aláírása ökör sült szendvicset. A klub található, mintegy három mérföldre északra Altoona 301 Riggles Gap sportolók Út rengeteg ingyenes parkolási lehetőség.

Bár vadászati, halászati ​​és vadgazdálkodási már nagyon megváltozott az elmúlt 100 évben, a helyi sportolók klubok még mindig alapvető eleme a természetvédelmi életmód. Klubok adjon nekünk érdemes helyeken lőni megfizethető áron, amikor az anti fegyvert frakció továbbra is sértik a jogot.

Canada Goose Hybridge Lite Vest Olcsón Rendelés

biztosítanak helyszínt vadász biztonsági képzési és ifjúsági események, hogy ápolják érdeklődést szabadtéri sportok, hogy a következő generációk számára. És szolgálnak társadalmi lehetőségei vannak emberek minden korosztály, akik magukévá vadászati, halászati ​​és a természeti erőforrásokat. Tehát miközben Utálom, hogy forduljon a naptár másik Labor Day hétvégéjén, élvezni fogom, amelynek ökör sült szendvics, látva a régi és új barátok, és segít a hozzátartozók a BCGFFA ünnepelni egy évszázada a szolgáltatás területén sportolók.

Helyi klub ünnepli évszázados szolgáló sportolók