Azt is mondja, a gazdasági növekedés egy kicsit jobb, mint korábban gondolták, a január márciusi negyedévben. Ez felveti annak becslése, hogy a két százalékos arány, szemben a 1,9 százalékot.

EKB elnöke, Mario Draghi azt javasolta, hogy a központi bank tudna avatkozni piacokon, hogy csökkentse a kamatlába pénzügyileg gyenge országok, mint Spanyolország.

Draghi azt javasolta, hogy az EKB tartja részét a feladata, hogy tartsa a kormány hitelkamatlábú normális szinten. Canada Goose Mystique Parka Rendelés Lehet erre vásárol államkötvényeket, amelynek az a hatása, hogy csökkenti a hozamot, illetve kamatláb.

Loonie találja lifttel EKB ígéretet menteni euró

A loonie és egyéb kockázatosabb eszközökbe, például áruk továbbra is talált felvonó, miután az Európai Központi Bank elnöke ígéretet tett, csütörtökön kerül amibe kerül, hogy mentse az euró valutaunió.

gazdasági növekedés a második negyedévben került épp hol közgazdász várható. Kereskedelmi Minisztérium jelentése szerint a gazdaság éves növekedési üteme mindössze 1,5 százalékos áprilistól június volt, ami a leglassabb növekedése egy év alatt.

Canada Goose Mystique Parka Rendelés

piacok már depressziós az elmúlt hetekben, mint a hangsúly az európai államadósság válság Spanyolországba költözött. A kereskedők szkeptikus át a kormány azon képességét, hogy kezelni a magas adósságszint hajtott fel kötvényhozamok elmúlt hét százalékos szintet, mely még ma is fenntarthatatlan hosszú távon.