Ahelyett, hogy a Mr. és Miss Lehigh Valley Outdoorsman verseny, a Pennsylvania szabadtéri készségek verseny, amely öt állomás zajlik, nyereményekkel által kínált Cabela Hamburgban. Van egy Junior Mr. Lehigh Valley Outdoorsman verseny, valamint egy 50 célpont sportolási agyagok lő, egy primitív tábort, ahol meg lehet lőni fekete por fegyverek, és egy katonai tábort.

Canada Goose Resolute Parka ár

Ifjúsági vízimadarak napon kerül sor szeptember 17 és 24: Young Pennsylvania vadászok fogja ellátni egy extra napot vízimadarak vadászata két szombaton, szeptember 17 és 24. A Youth vízimadarak Napok, amely korábban korlátozódtak egy nap, vagy nyitott azok 12-15 éves, akik a junior vadászati ​​engedély. A részvételhez egy fiatal mellékelni kell egy felnőtt, aki segítheti a fiatalok hívó, kacsa azonosítása és egyéb szempontok a vadászat. Ebben a különleges kétnapos vadászat, ifjúsági Canada Goose Resolute Parka ár szüret kacsa, mergansers, szárcsa és moorhens.

A lakoma jegyek és tombola jegyek lépjen Scott Wojton 610 462 4146. Early Bird jegy áll rendelkezésre, amíg augusztus 6.

Ezen kívül, mivel az Ifjúsági Napok a vízimadarak és a korai kanadai lúd szezon átfedik idén, a fiatalok és a felnőttek őket kísérő lehet betakarítani kanadai lúd. A napi limit az Ifjúsági vízimadarak Napok kanadai lúd is ugyanaz, mint a napi limit a felnőttek a területen vadásznak.

Weaknecht a Bow Fair, a kihívást jelentő 50 cél 3D természetesen is sor kerül a hagyományos és a modern íjászat megosztottságot.

Lehigh Valley szabadban

A Nagy Lehigh Valley ága Quality Management Association Deer folytat hivatalos agancs mérése és állcsont öregedés.

Törökország idő: Nos, nem a pulyka vadászat, egyébként. Szombaton, augusztus 13, Lehigh Township Country Gardens Cherryville.

cserkész, Cserkészlányok, és azok vezetőit az egységes felsők ingyenes belépés a show, és kap, hogy vegyen részt a 2011-es Scout Challenge Boys Scouts és Cserkészlányok, amely tartalmaz egy 10 állomás versenyben készségek, mint a BB pisztoly lövészet, tomahawk dobás és öntés pontossággal. vasárnap, poloska mutatók, mosó és retrieverek egymás ellen egy időzített versenyt. Vasárnap.

vándorló madarak: Ha még nem vásárolt a vadászati ​​engedély vagy kiküldött a antlerless szarvas tag, akkor a játék mögött már. Győződjön meg róla, hogy megvásárolja az általános engedély, a Pennsylvania vonuló engedélyt, és ha vadászik a vízimadarak, mint a kacsa vagy liba szövetségi migrációs játék madár és megőrzése bélyegző.

Az esemény indul délben P, augusztus, hogy a vasárnap és a leginkább Ifjúságbarát szabadban mutatnak az északkeleti.

Van is egy szimulált élő céllövöldévé, íjászat újdonság hajtások, a vadászat és halászat bolhapiacon, és így tovább. (610 398 7609) és Rick Weaknecht (610 683 7405).

Az első rész a galamb van nyitva szeptember 1. október 1 napi táska limit 15 és birtokba határa 30. A korai statewide szezon rezidens kanadai lúd is szeptember 1. 24 napi táska limit nyolc és birtoka határát 16.