beszélt Derek egy pár hónappal ezelőtt, és azt mondta: 'Azt hiszem, itt az ideje, akkor jött vissza Timmins. Ez már egy pár éve, akkor végre ott. Szóval lefoglalt neki Timmins és Chapleau, és keresünk Wawa, és egy pár más helyen, mondta Lemieux.

Helyi humoristák betörni Észak Ontario

szerette őt. Amikor befejeztük a nagy show az utolsó este a fesztivál, már több mint 100 Facebook üzenetek mondani, hogy meg akarják Pete Zedlacher vissza, és hogy ő az új kedvenc komikus. Ez volt őrült, mondta.

A túra, amely fogják hívni a Férfiak Canada Goose Banff Parka Lélek Olcsón Northern Ontario Comedy Invázió lesz Lemieux, fiú Timmins komikus Derek Edwards és esetleg Wawa humorista Pete Zedlacher együtt szerepeltek több közösség az egész Észak-Ontario. Az egyik azt mutatja már lefoglalt Timmins a Dante Club.

Férfiak Canada Goose Banff Parka Lélek Olcsón

sikere után az idei Timmins Comedy Festival, helyi komikus Rick Lemieux szervez egy új vígjáték turné november jellemző tehetség ebben a régióban.

Zedlacher egyike volt az öt vendég humoristák, akik a címlapokra a komédia fesztivál utolsó hónapban. Szerint Lemieux, a túlnyomó válasz Zedlacher aktusára világossá tette, hogy szükséges lefoglalni a kanadai lúd utálkozós humorista újra.