Ford azt mondta újságíróknak, a városházán csütörtökön, hogy nem tudott a megjegyzést, mert az ügy a bíróság előtt. Azt is mondta, nem volt oka rá, hogy lemondjon. Májusban Ford azt mondta Mindegy használja a crack és couldn véleményüket a videó, hogy ő hadn látott, vagy nem létezik.

jellemzők a ház a háttérben, hogy a fotó mérkőzés, hogy a Windsor Road haza, a rendőrség azt állítják.

Lisi óvadék feltételek közé nem kommunikál a Bassos SIAD és Siyad. Azt szintén nem szabad elmenni, hogy az otthon Windsor Road.

bemutatott bizonyítékok Férfiak Canada Goose Borden Bomber Tengerészkék Olcsón óvadék tárgyaláson alá került egy kiadvány tilalom, de megfogalmazása Lisi hivatalos vádemelés és az óvadékot feltételeket festenek képet, amit a nyomozók azt állítják.

Siyad is az egyik ember, hogy egy bizalmas informátor azt mondta a rendőrség látott egy állítólagos házban Windsor Road Toronto.

Ő lehet fegyver, vagy egynél több mobiltelefon, és társítani bárki tudja büntetett előéletű, kivéve, ha az ügyvédje.

volt aznap, hogy a rendőrség lefoglalt egy merevlemezt, amelyen a videó végül találtam egy törölt fájl, Blair mondta.

néhány tagja a Basso család, akik ott élnek, már hosszú bűnügyi nyilvántartás, beleértve a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények.

Lisi kap óvadék ellenében Rob Ford videó esetében

Lisi már ki óvadék miután letartóztatták és vádat a múlt hónapban négy kábítószer-bűncselekmények, beleértve az emberkereskedelmet marihuána.

A rendőrség állításait is sugallják az otthon, ahol a fotó készült bemutató Ford jelentő Anthony Smith, akit később agyonlőtte, és két másik férfi, aki később letartóztatták és vádat részeként Project Traveller.

Toronto rendőrfőkapitány Bill Blair bejelentette csütörtökön, hogy a rendőrség felfedeztek, amit úgy tűnik, hogy az állítólagos videót. Lisi, tette hozzá, volt, hogy zsarolás vádjával.

TORONTO barátja Toronto polgármestere fenyegetett két állítólagos bandatag, ahogy megpróbálta kezét egy video megjelenő megmutatni Rob Ford dohányzás crack kokain, a rendőrség azt állítják. honlap Gawker közzétett beszámoló a videó.

A letartóztatások célzott feltételezett tagjai a Dixon város Bloods banda, és a férfiak is vádolták részt a bűnszervezetben.

ház tartozik egy pár repedés fejét, de Dixon srácok ott gyakran feltörni, vagy csak lógni, és kap részeg, a forrás idézett mint mondja nyomozók a nemrég kiadott rendőrségi jelentést.

A médiában közzétett éjszaka május 16 és Lisi zsarolás díj azt állítja, hogy a május 16. és 18. ő indukálja Mohamed Siad vagy Liban Siyad fenyegetések vagy erőszakkal vagy fenyegetéssel szállítani az említett digitális videofelvevő. az említett rendőrségi kiadott jelentés szerint a bíróság csütörtökön, hogy már az egyik ember próbál eladni polgármester Ford repedés video. Siad és Siyad letartóztatták részeként Project Traveller, a drogok és a fegyverek vizsgálata, hogy tetőzött június 13 egy sor razziák.

Férfiak Canada Goose Borden Bomber Tengerészkék Olcsón

Annak érdekében, hogy maradjon ki óvadék, Lisi is, hogy tartózkodjanak az illegális drogok, ésszerű erőfeszítéseket tesz, hogy egy munkát, vagy iskolába menni főállású és továbbra is él a szüleivel.

A barátja és alkalmi driver a polgármester tette első bíróság megjelenése péntek reggel adták 5000 $ óvadék, az apja, Antonio Lisi meghatalmazotti ő kezességet.

Lisi előtt állt tele Toronto tárgyalóteremben péntek reggel, rajta egy kanadai lúd parka és farmer, hátat fordítva a galéria tele riporterek és vert egy elhamarkodott kilépési egyszer engedték.