A 110.731, Jinyoung készült post B1A4 a fancafe bejelenti a rajongók nevét, 'BANA' (). BA jelenti B1A4 míg NA képvisel minket, a rajongók. Amikor össze, azt jelenti, hogy 'mi estek egymásnak' ().

A csoport neve képviseli vércsoportok. Baro vércsoportja B, míg a többi vércsoport A. B1A4 is egy rövidítés a 'Be The One, All For One'. Ők tették az élő debütált 110.423 MBC Show! Zene Core. Az első rádiós guesting volt 110.503 Park Kyung Lim Starry Night Rádió.

Férfiak Canada Goose Calgary Grafit Olcsón Nyíregyházán

küldhet nekik előadást az új címet, amely megtalálható

Sziasztok, én Roz [fordító] (személyes tumblr twitter). Jinyoung az Férfiak Canada Goose Calgary Grafit Olcsón Nyíregyházán én végső elfogultság, de én szeretem mind az öt tagja annyira, és hogy egy mosollyal az arcomon minden nap. Mindig büszke arra, hogy BANA ^ w ^ Nyugodtan üzenetet nekem, ha valaha is szüksége van! Repüljünk!

Repüljünk

Hello a nevem Leslie (személyes tumblr twitter) körül, mivel '11, de túl elfoglalt iskolai mostanában. Ha kell valami, vagy bármilyen kérdése van, hagyjuk őket itt, vagy én személyesebbé. Saját torzítás CNU. Egyébként, köszönöm követ minket!

B1A4 egy 5 tagú férfi csoport által alapított WM Entertainment. A csoport áll Jinyoung, CNU, Sandeul, Baro és Gongchan. Ők vezették be először a 110.411 egy internetes képregény.