másik kiemelkedő tulajdonsága a 21. század üzleti piacon a prevalenciája munkacsoportok. Így sok vállalat értékeket is, mint a csapatmunka és az együttműködés fel a figyelmet, az együttműködésre való törekvés a vállalaton belül. Szorosan kapcsolódik az érték a sokszínűség. Egyes cégek szét sokszínűség mint alapérték közvetíteni a hangsúlyt Férfiak Canada Goose Chateau Parka Barna Webáruház a felvételi a sokszínű munkaerő és támogatása, a különbségek elfogadása. Mások ötvözik a sokszínűség nyilatkozatot csapat részvétele és interakció.

Listája Vállalati értékek

vállalkozások támaszkodnak vásárló vagy ügyfél kapcsolatok profit általában hangsúlyozzák a vásárlók a saját listáját a vállalati értékeket. Boeing beszél a 'vevői elégedettség', hogy a kritikus üzleti siker. Unitech akkumulátor Limited felsorolja 'ügyfélközpontúság', mint a második vállalat értékét. Annak leírása ez az érték, Unitech tárgyalja az egyes alkalmazottak szerepe, hogy a legjobb ügyfélszolgálat élmény lehet. Ügyfélszolgálat, elégedettség és a tapasztalat az összes lehetséges módon hivatkozni ügyfélkörünket vállalati érték listák.

listája Könyvkiadás vállalatok. Könyvkiadás vállalatok kinyomtatni és terjeszteni az irodalom és más tartalom a nyilvánosság számára. Kiadó házak gyakran összpontosít.

Személyes alapvető értékek eltérnek az egyes ember, és ők milyen meghatározzák a célja egy személy életét. Személyes alapértékeit.

Mi az érték nyilatkozat?

listája Personal alapértékek

Férfiak Canada Goose Chateau Parka Barna Webáruház

értéke nyilatkozat, valamint a küldetés és a jövőkép nyilatkozat képezi majd a vállalati kultúra és az éghajlat. Irányadó elvek pozitív nyilatkozatokat.