A nonpartisan Adó Alapítvány kedden, naprakész jelentést a forgalmi adók egész államok 2014. használata lakossága súlyozott átlaga helyi forgalmi adók, a jelentés részletezi a kombinált állami és a helyi forgalmi adó aránya az egyes állami és elmagyarázza, hogyan forgalmi adók illeszkednek az állam általános adó szerkezetét.

6 erős média Kinevezi Mandy Senn alelnöke Marketing

szenátor Mezőgazdasági Minisztérium Vidékfejlesztési támogatások segít 'fokozza az oktatási lehetőségek és a gazdasági fejlődés' a vidéki területeken a Tennessee finanszírozás nyújtása révén segítsen a nagy sebességű internet-infrastruktúra. 'Ezek a támogatások jó hír az élők részein Marion, Morgan, Grundy és Trousdale megyében, aki. (Bővebb)

Egy férfi lelőtte a Houston Street késő péntek este., Chattanooga rendőrség válaszolt egy személy lövés a 1200 blokk Houston Street. A rendőrség hívták a betegség, és hallott lövéseket a Férfiak Canada Goose Chateau Parka Fekete Magyarország környéken. Tisztek található, és segíti az ember szenved egy lőtt seb. Az áldozat szállították a helyi kórházba Hamilton megyében. (Bővebb)

Tor olvassa el a teljes jelentést, menj állami és helyi forgalmi adó Az árak 2014-ben.

Arizona, Kansas, és a District of Columbia nemrégiben vágott forgalmi adó aránya.

kormányzó Haslam esküszik főbírája Bivins

új üzletet Warehouse Row Curates American Brands hogy 'erősítse a közösségi Artisan'

Férfiak Canada Goose Chateau Parka Fekete Magyarország

Chattanooga Kamara Üzleti naptár október 10. 14

Alexander azt mondja $ 2,4 millió szövetségi támogatásait segíteni fog a szélessávot 4 Tennessee Megyék

Virginia, Arkansas, Ohio, és Maine nemrégiben emelt forgalmi adó aránya.

'forgalmi adók közül néhány a legegyszerűbben érthető adót, mert minden alkalommal, amikor egy fogyasztó a vásárlást, akkor láthatjuk az arány a nyugta' mondja Tax Foundation közgazdász Scott Drenkard.

Man lövés Houston Street Late Friday Night

polgármester Berke bemutatta Innovation District Márka indítás során hét CHA

forgalmi adók aránya eltérő az egyes államok, de az értékesítési adóalapok is hatással mennyi bevételt gyűjtött adó és hogyan adóhatásokhoz a gazdaság.

Az öt ország a legmagasabb átlagos kombinált állami helyi forgalmi adó kulcsok Tennessee (9,45 százalék), Arkansas (9,19 százalék), Louisiana (8,89 százalék), Washington (8,88 százalék) és Oklahoma (8,72 százalék).

különbségek értékesítési adókulcsok okozhat a fogyasztóknak, hogy a határokon átnyúló, illetve termékeket vásárolnak az interneten.

'Természetesen, a forgalmi adók csak egy része az átfogó adó szerkezetének és figyelembe kell venni az összefüggésben a' mondta Mr. Drenkard. 'Például, Washington állam magas forgalmi adót, de nem jövedelemadó Oregon nincs forgalmi adó, de a magas jövedelem adót. Bár számos tényező befolyásolja az üzleti helyszín és a beruházási döntések, a forgalmi adók valamit belül döntéshozók' ellenőrzés, amely azonnali hatásokat. '

A tanulmány foglalkozik az a tény, hogy a 38 államban lehetővé teszik az önkormányzatok vethetnek ki a forgalmi adók saját hatáskörébe. Ezek a helyi árak, amikor együtt a kon árak, eredményezhet lényegesen nagyobb adó harap.

Helyi forgalmi adó árakat jelentése szerint

Tennessee Legfelsőbb Bíróság főbírája Jeff Bivins felesketése kormányzó Bill Haslam egy ünnepélyes beiktatási történelmi Legfelsőbb Bíróság kamrák csütörtök délután. Több mint 80 ember volt jelen, mint kormányzó Haslam dicsérte főbírája Bivins munkáját és a minősége a bírói kar egészét. 'Büszkék lehetünk erre a típusú emberek. (Bővebb)

Továbbá, a jelentés részletezi az utóbbi idő jelentős változások mentek végbe államok kezelések forgalmi adók.