Lindbergh repülés, és a méltó hírnevet rablás megtapasztalja a hónap után, fűzze Bryson könyvében, mint, nos, mint egy kis repülőgép, amely úgy tűnik, hogy folyamatosan zümmögő fölött. A legnagyobb közülük, eltekintve Lindbergh, a Babe Ruth. Ebben az évben, Ruth, már a legkarizmatikusabb és freakishly tehetséges baseball játékosok közül, jött vissza egy hosszú pangás törni a saját home run rekordot, és segít a Yankees megnyerte a World Series.

Ez volt az ugyanabban az évben, hogy a Calvin Coolidge elnök, talán Amerika leglustább főparancsnoka (szerette rövid munkahét, hosszú alvások és hosszabb szünet) úgy döntött, hogy nem fut a második ciklus közepén a gazdasági fellendülés, hatékonyan és átnyújtotta a elnökséget, hogy a zord kereskedelmi miniszter, Herbert Hoover.

Ez egyszerű, azonban látni, nyugtalanító kortárs visszhangok a végül katasztrofális lazítás a tőzsdei szabályok, ami történt abban az évben, és a széles körben elterjedt félelem bevándorlók és anarchisták vezetett a nagyon bizonytalan meggyőződés és végrehajtását két olasz férfi egy 1927 rablás és gyilkosság.

A felszínen, ami az Amerika ma egy kicsit, mint az, hogy létezett nagyjából 90 évvel ezelőtt. 'Ez egy kicsit nehéz elképzelni őt,' Bill Bryson írja az új kötet, One Summer ', de az amerikaiak az 1920-as nőtt fel egy olyan világban, ahol a legtöbb fontos dolog történt Európában.' Bryson könyv quirkily szórakoztató pop történetében az egyetlen év, 1927-ben, amikor az Egyesült Államokban végeztek egy hatalmas kulturális forradalom és lerázta, a jó és a rossz, minden Férfiak Canada Goose Citadel Parka Lélek Olcsón Vatera még olyan értelemben, hogy a második legjobb.

Ennek oka az a nagy változás, Bryson világossá teszi, az le, hogy egy ember: Charles Lindbergh. Májusban 1927, a korábbi Air Mail pilóta remekül repült szólóban a Spirit of St. Louis New York-Párizs, navigációt az egész úton az nem más, mint egy iránytű és egy notebook. A bravúr fordult a hallgatag és (mint később kiderült) excentrikus 25 éves egy globális híresség és rúgás indult Amerika születő repülési iparban.

Férfiak Canada Goose Citadel Parka Lélek Olcsón Vatera

Ez látta az első televíziós képeket, folyamatos fellendülés felhőkarcoló építése, Broadway első modern zenei Show Boat, Hollywood első találat talkie, The Jazz Singer, és egy látványos gyilkossági megtöltő egész újságok hónapokig szolgált az ihletet a két Gyilkos és A postás mindig kétszer csenget. Mint egy mashup Paul Thomas Anderson Magnolia és Ken Burns doc, One Summer vastag, nagyobb, mint az élet történelmi karakterek akinek utak metszik jelentős pillanatokat.

és 1927 volt a magassága a tilalma Era, amikor gengszterek, mint Al Capone lovas magas. Ez látta a végén a termelés a T-modell, valamint Henry Ford loony építésének ötlete egy amerikai stílusú gumi termelő város, az úgynevezett Fordlandia, a közepén az Amazonas dzsungelében.

Többnyire azonban Bryson egyszerűen felzárkóztak a saját lelkesedés egy időszakot, amely Amerikában volt, most kezd termelni a legerősebb, leginkább lenyűgöző és gyakran legveszélyesebb találmány: az optimizmus.

Visszatekintve a jelenlegi

Amerikában van egy nagyon-nagyon rossz hely most. Mi kétségbeesetten szüksége van egy alapos, érzéketlen és kíméletlen újbóli vizsgálatát irányító intézmények, gazdasági infrastruktúra, kulturális feltételezések, és animálás mítoszok. Mi úgy ahogy kétségbeesetten akar, de milyen végtelenül nagyobb valószínűséggel kap ez valami vad és őrült, hogy jön, és elvonja az emberek a problémák halmozódása körülöttük.