Stuart Turner vezette az erős Lookouts sértő támadás. Elment 4 5 az ő 22. kettős, a hatodik home run és két RBI.

csökkenés után a Jacksonville kedd, Chattanooga visszaküldi egy nagy győzelem szerdán. A győzelem kifejti a Lookouts hogy csak négy játék mögött osztály vezető Jackson. Következő csütörtökön és pénteken éjszakai versenyek, a Lookouts otthon egy öt játékcsoporthoz ellen Mississippi utazás előtt Jackson befejezni az alapszakaszban öt játékok ellen az első helyen tábornokok.

Evans felveszi For Race Against Gilbert A Városi Tanács District 5

Kohl Stewart javult 8 6 A Lookouts más minőségű kezdet. Pillantás a számokat, és van, hogy csoda, hogy hogyan. Stewart ment Férfiak Canada Goose Citadel Parka Tengerészkék Olcsón Rendelés hat inning és feladta három fut hét találatot. Odament öt és ütött ki csak kettő. Korának és Chattanooga-ban már csak 3,14.

seriff hivatala figyelmeztet átverés A zsűri feladata Vagy Bond díjak

Man lövés Houston Street Late Friday Night

Jacksonville, Florida. A Chattanooga Lookouts tört egy 3 3 döntetlen és öt fut hetedik játékrész a módja, hogy a 9 3 győzelem a Jacksonville Suns előtt 3154 a Baseball okok Jacksonville szerda este.

Brandon Peterson ütött ki két két scoreless inning. Luke Bard dolgozott 1 2 3 kilencedik játékrész.

Egy férfi lelőtte a Houston Street késő péntek este., Chattanooga rendőrség válaszolt egy személy lövés a 1200 blokk Houston Street. A rendőrség hívták a betegség, és hallott lövéseket a környéken. Tisztek található, és segíti az ember szenved egy lőtt seb. Az áldozat szállították a helyi kórházba Hamilton megyében. pénteken, a veszélyes anyagok incidens. A munkavállaló állítólag kitöltésével egy nagy, műanyag tartály, veszélyes anyag, ha a vegyi anyag fröccsent rá. Munkatársaikkal az üzem megkapta az áldozat el a tartály és nevezett 911 Chattanooga. (Bővebb)

Gránit ment 3 5 Ellopta két bázist, és most már 50 a szezonban. Edgar Corcino ment 2 5. Volt egy bázis elszámolási hármas a csapat öt távon hetedik játékrész. Gránit is vezet a bajnokságban a putouts, összesen esélye, és a sport egy fantasztikus 0,996 Fielding% -ban központ területén. Ő az első három a bajnokságban in: találat (1.), fut (2.), háromágyas (2.), a denevérek (2.), átlagos (3.), és ellopott bázisok (1.).

trójaiak és Panthers Unite megköszönjem Fred Skillern

Legújabb Hamilton County Jail Foglalás jelentés

Brown Middle School Principal felfüggesztett fizetés nélkül Over Nem meghatározott személyi Issue

A karok és a diákok egyaránt Soddy Daisy és Sale Creek Középiskolák szeretnék nyilvánosan köszönetet korábbi biztos Fred Skillern az ő nagylelkű adományokat ő biztos visszamenőleges fizetni a két középiskola. Ismét Mr. Skillern jött át az iskolák körzetében, mint ő oly sok éven át. Köszönöm, Mr. Skillern. Soddy. (Bővebb)

Roy Exum: Parkinson-kór? Harcolj ellene!

Lookouts Bounce Back szerdán 9

Férfiak Canada Goose Citadel Parka Tengerészkék Olcsón Rendelés

A Lookouts (31 27 második felében, 67 61 teljes) eltört egy scoreless döntetlen a harmadik játékrész ellen Suns bal kezes Matt Tomshaw. Második baseman Levi Michael megüt egy home run leadoff a bal oldali mező. Center Fielder Zack gránit megközelíthető hiba által második baseman James Roberts, ellopta a második bázis, elment a harmadik bázis egy groundout és szerzett harmadik baseman Niko Goodrum áldozatát repülni.

Van egy kedves és áldott barátom, aki, amikor megtudta, volt a Parkinson-kór, nem hagyott házát majdnem egy évig. Elbújt, sírt a lelke volt zúzva, és hamarosan olyan volt, mintha ő lett 'egy teljesen más ember.' Aztán megtanult harcolni. Ez június egyike a nagyon kevés ember, aki még tudta, hogy beteg súgta neki a Rock Steady Boxing program a North. (Bővebb)