Keresi tűk a szénakazalban

'Meggyőződésem, ott vannak,' Hirsch mondta. 'Vannak még jó döntéshozók Winnipeg hogy szükség van a jó emberek.'

Tehát a humán fejlesztési források álltak egykor bőséges az ipar, a vállalatok most meg kell tennie annak belső képzés, ami költséges és kockázatos a mobil munkaerő.

'Ott nem sokan távoztak, de mindannyian ugyanaz a probléma,' mondta Albert Eltassi Peerless ruhákat.

De továbbra is jövedelmező prémium bizonyos niche piacain történt Kanadában ruházat.

Férfiak Canada Goose Constable Parka Tengerészkék Olcsón Nyíregyházán

High end torontói felsőruházat gyártó kanadai lúd is egy ilyen hazai cég, amely megtartotta az összes termékét otthon. A vállalat több mint 100 ember Winnipeg az egykori Engineered Ruházat üzem megszerezte az elmúlt évben. De ez is van gond megtalálni elég szakmunkások Winnipeg.

Már csak néhány cég maradt Winnipeg, amely büszkélkedhet a munkaerő is közel 100, Férfiak Canada Goose Constable Parka Tengerészkék Olcsón Nyíregyházán köztük Richlu, Peerless Ruházati és Freed Freed.

Azt gondolhatnánk, hiszen nagyon sok varrógép szereplők elvesztették a munkájukat, nem kell szakmunkás körül, hogy töltse jelenlegi kereslet, de nem ez a helyzet.

Az iparág talány súlyosbítja az a tény, hogy még a legnagyobb képzett csatornába az egyetlen fajta Hirsch és mások érdekli a legalacsonyabbak között vannak fizetett a feldolgozóiparban.

Amikor Hirsch nevű tartomány tanácsot vagy segítséget, azt mondták neki, hogy hívja a Job Bank. Az adatbázis Kanada széles munkaajánlatok nem sok segítséget a szász Bőr keresési szakképzett varrógép szereplők.

Számos tényező összeesküdött azóta, hogy törölje el 4000 ezen munkák. A megnövekedett ipari kapacitása alacsony bér joghatóságok Ázsiában és a világ más részein, együtt a megerősített kanadai dollár és véget import kvóták ruházati 2005. vezette a termelés nagy része offshore.

Ez egy egészen más táj olyan ipar, amely 15 évvel ezelőtt alkalmazott mintegy 5000 ember a tartományban.

Sok egykori ruhadarab munkások átképzett és vándorolt ​​az egészségügyi ágazat, ahol a népesség elöregedése által létrehozott nagyobb a kereslet a szolgáltatásokra.