Az állat őshonos csak a prérik előtt az európaiak megérkeztek, és törlődik föld Mezőgazdasági; azóta bővítette kínálatát vadászni nyulak és más apró állatok nyílt területeken még a városokban jogot, hogy az Atlanti-óceán partján.

Hirtelen minden vállalatnak és kormány nevezte magát fenntartható.

Egy dolog azt mondani, hogy bizonyos növények vagy állatok 'önfenntartó', mondja. Hogy egyértelmű a jelentése: 'Azt mondjuk a dolog tarthatja magát, megy.

'Számuk valószínűleg jobban ma, mint valaha volt. Tehát akkor lesz majdnem egy állatvédő (kérdés).'

Perley kéri, hogy 'egy nagy probléma a nyilvánosság számára', ami egyre inkább elárasztják az ilyen üzenetek. 'Hogy pontosan tudja kitalálni, hogy mit kell hinni?'

'Ők gyakran nézett, mint egy modell a fenntarthatóság, abban az értelemben, hogy nem akarnak elkapni az utolsó prérifarkas' Reiss mondta. 'Ők sáfárai saját környezetükben, szemben a segítségével a veszélyeztetett fajok vagy vásárol és támogató szőrmefarmokon.'

fenntarthatóság azonban mégis van egy tisztább értelmet állatokkal foglalkozó, mondja veterán farkas és prérifarkas kutatói John Theberge.

'Ők egy rendkívül rugalmas fajok, mint a farkas. Magasabb a reprodukciós teljesítmény. A nőstények tenyészteni egy éves kor helyett két éves,' Theberge mondja. 'Így, miközben a farkas populáció szenvedett emberi hasznosítás egész Észak-Amerikában, prérifarkas lakosság gyarapodott.

bélelt parkas megvédeni termék 'fenntartható'

Coyne: liberálisok szén ára alig drasztikus measureI gyanítják, hogy sok Brad Wall Saskatchewan elfogadna egy szén-dioxid-adót, ha azt.

Aggódik autó kibocsátás okozza a globális felmelegedést? Mazda híres a 'Zoom Zoom' reklámok, most Fenntartható Zoom Zoom, elkötelezettség 2007-ben elfogadott vágni néhány kibocsátást. Szén és olajipari azt állítják, hogy a fenntartható túl, vagy legalábbis 'zöld'.

Dani Reiss, vezérigazgató kanadai lúd, a szó azt jelenti, hogy a cég foglalkozik az Férfiak Canada Goose Foxe Bomber Fekete ár emberek Észak-Kanadában, akik éltek a földről évezredek, mindig egyensúlyban a természettel. (Coyote és farkas szőr van egy története használatra parkas mert ellenállnak az építmény a fagy mellett a viselője arcát.)

A kifejezés lépett a környezetvédelmi szókincs az 1980-as években egy könyvet Gro Harlem Brundtland, a korábbi miniszterelnök, Norvégia.

A rövid válasz? Nem sok.

Theberge tette kiterjedt farkas kutatást Ontario Algonquin Park, és a közelmúltban visszavonult a University of Waterloo. Azt mondja, ha valami fenntartható, akkor valószínűleg a sokoldalú prérifarkas.

Makers Trudeau család prérifarkas szőrme bélelt parkas megvédeni termék 'sustainable'Tom Spears, Postmedia NewsThe cég, amely a szőr nyírt csuklyás kabát viselése a liberális MP Justin Trudeau családja idei karácsonyi kártya kiállt a prérifarkas szőrme, mint a' fenntartható. '

'De fenntarthatóságát, ha van egy ember előny szó, mindig jön ki, mint ami azt jelenti,' maximális kihasználása. ' És ez nem az, amit a kifejezés azt értjük, hogy. Már bastardized. '

A prérifarkasok, a kérdés válik egy személyes érzés, Theberge mondja. Egyesek úgy érzik, hogy 'élősködők', míg mások úgy érzik, meg kell adni a jogot arra, hogy védelmet.

Ottawa természettudós és tanácsadó Dan Brunton mondja elkerüli a szót fenntartható saját munkájában.

A kiemelkedő állati jogok csoport PETA ezen a héten elítélte a nyaralás üdvözlőlap, hogy tartalmaz egy képet Trudeau, felesége Sophie, és két fiatal gyerek visel rétegben kanadai lúd. A család bevont, vastag szőrzet trim bélés a ruhák 'csuklyával és gyűlni mögött prémes takarót.

De tágabb kifejezés használatát zavarja egyesek tapasztalattal rendelkező környezetvédelmi területeken.

De összességében, prérifarkas számok nincsenek veszélyben.

Michael Perley, most a Ontario kampány cselekvési Dohányzás, volt egy savas eső harcosa az 1980, amikor a fenntarthatóság tört a színen. Azt mondja, hogy ez egy módja annak, hogy elkerüljék a különös, mérhető javulást ', és egy utat sokkal vaguer, nagyobb léptékű programokat, hogy egyes vállalatok, különösen indít... Nem lehet értékelni, illetve értékeli azt semmilyen értelmes módon.'

Ez azt jelenti, hogy az állatok elejtett vagy csapdába csökkentése nélkül, a teljes szám.

De a torontói székhelyű cég válasza a kritika felveti a kérdést: Vajon a szó fenntartható jelent semmit?

Férfiak Canada Goose Foxe Bomber Fekete ár