Időközben vessünk egy gyors pillantást néhány más új törvények.

HB 1195: Lehetővé teszi, hogy az egyén igazolni a vadászat vagy a halászati ​​engedély papíralapú vagy elektronikus formában.

4. A vetésterülete a telek tulajdonosa vagy bérelt mezőgazdasági célokra megváltozott a 160 hektáron 150 hektáron; ennek eredményeként a jogosultság a gratis szarvas, antilop vagy jávorszarvas megváltozott.

Számos változások eredményeként HB 1131:

5. Gratis be kell érkeznie a rendszeres szarvas fegyvert lottó határidőt annak érdekében, hogy kiadott egy 'bármilyen jogi szarvas' engedélyt. Bármilyen gratis kérelem érkezett a határidő lejárta után még mindig adnak egy ingyenes szarvas engedélyt, de csak a szex és a faj maradt, miután az első sorsolás, amelyek jellemzően antlerless Férfiak Canada Goose Foxe Bomber Piros Olcsón Budapest (DOE) engedélyekkel.

1. Fiatalok, akik viszont 14 ugyanabban az évben, mint a megfelelő nagyvad vadászati ​​szezonban is engedélyt kérni. Korábban a fiatalok kellett fordulni 14 éves a szezon előtt.

HB 1130: előírja, hogy minden megyei ellenőr, hogy végre egy számítógépes internetes engedélyezési rendszer által március 1, 2015, és minden ágens által kijelölt megyei ellenőr által március 1, 2016.

Férfiak Canada Goose Foxe Bomber Piros Olcsón Budapest

HB 1017: appropriates 67.553.639 $ a játék és Hal Osztály kétéves kezdődő július 1, 2013 és végződő 30 június 2015.

3. Alapítványok és az élet birtokok kerültek azok pályázhatnak gratis szarvas engedélyt. Csak egy személy szerepel a bizalom vagy az élet birtok jogosult a szarvas engedélyt, nem több engedély iránti bizalom vagy az élet birtok.

Néhány viták amit már óta részt vesz az esemény véget ért május elején felvette a átfogó előfizetési díj számlát eltelt egy széles mérlegelési mind a képviselőház és a szenátus. Megcsinálom le ezeket a változásokat időben, mint az előfizetési díj emelkedése nem lép érvénybe, amíg 2014-ben.

Visszatekintve a 2013 N

HB 1278: Létrehoz egy North Dakota szabadtéri örökség alap célja, hogy segítse hozzáférést biztosít a magán- és az állami földeket és fejlesztése halak és vadaspark.

HB 1131: címek alkalmassági követelmények földbirtokos szarvas ingyenes engedélyek és meghatározza a kor ifjúsági lehet alkalmazni, és részt vesz a szarvas szezonban.

2. Fiatalok, akik viszont 12 ugyanabban az évben, mint a fiatalok szarvas szezon kaphat antlerless fehérfarkú szarvas a fiatalok szezonban. Korábban a fiatalok vadász kellett fordulni a 12 éves kort megelőzően nyitónapján a fiatalok szarvas szezonban.

wetlandsOUTDOORS CALENDARopinionHeadlinesPort: Mi szükségünk van egy 'A fentiek egyike sem' opciót a ballotsOUR VÉLEMÉNY: Kudos UND fotókeretek findingsVIEWPOINT: Dohány adóemelés javaslatot figyelmen kívül hagyni a gazdasági realityLETTER: North Dakota tiltakozás válasz azt jelzi, lovasság mentalitás LEVÉL: Legyen az orvosi marihuána munka Észak DakotaThe 2013 North Dakota törvényhozás foglalkozott számos számlák kapcsolódó rekreációs és megőrzése.

HB 1264: foglalkozik a kanadai lúd kifosztás fordul elő, hogy a tavaszi és nyári hónapokban Észak-Dakota és további irányt a játék és Fish Tanszék, mivel kapcsolódik csökkentése liba pusztítás a nagy értékű áru növények, mint a szója és a kukorica. Ezen túlmenően, a HB 1264 lehetővé teszi a nonresidents vadászni statewide teljes tartama alatt a korai kanadai lúd szezonban előfizetési díjat 50 $ anélkül számolják el a 14 napos alapszakaszban engedélyt. A törvényjavaslat is létrehozott egy 5 $ engedély, hogy a lakosok most kell vadászni a korai szezonban.