A mára már híres Glen Rock liba valószínűleg lett fogyatékos, amikor egy harapós teknős kicsit le a lábát; ez az elmélet vadvilágból szakértők. Senki sem tudja biztosan, mikor elvesztette a lábát, de ő fedezte fel a tavasszal. És az elmúlt hat hónapban, a kitartás és a bátorság inspirálta sok.

'Nagyon szeretem őt, ő, mint egy Super Duck' mondta Campbell.

Egy ember, aki nem akarja, hogy az ő neve kötődik az ő tollas barátja felett ételek. Jön a park minden nap munka után, és azt mondta, a liba tanított neki sokat.

Sean Campbell, 5 kéri Swifty a 'kemény fickó'.

megkeresése egy lábú lúd meglehetősen egyszerű. Ő kiemelkedik a tömegből kacsa. Valamilyen okból adták hozzá egy lábú liba, hogy a baráti kör. Együtt esznek, együtt úszni és még aludni együtt.

lábú liba garners figyelmet Glen Rock

De még ha a meleg levegőt október hozott rajongók a látogatást, a valóság az, hogy a hideg időjárás hamarosan itt lesz. Sokan aggódnak, ha túléli a kemény hőmérséklet.

Bármi is a nevét, ő egy lábú kanadai lúd, aki felfigyelt a sok közül. Ő is kapott egy következő. Egy ember settenkedik kenyeret küldött neki minden Férfiak Canada Goose Freestyle Mellény Fehér Olcsón Vatera nap, és mások jönnek ide 'madárles', mert úgy gondolják, hogy van egy csomó, hogy másokat tanítsanak.

Férfiak Canada Goose Freestyle Mellény Fehér Olcsón Vatera

Michael Delcalzo élt Glen Rock 60 éve. Leül a kedvenc padon a nap szinte minden nap, és azt mondta, hogy soha nem látott még ehhez foghatót liba.

'Amit nem értek, hogy miért a másik liba annyira kegyetlen vele, de azt hiszem, az emberek is, hogy így is,' mondta. 'Azt hiszem, ez csodálatos. Azt elviselte az előítéletek és a hátrány, mégis megy tovább. Mindannyian arc kihívásokat az életben, de ez a liba megmutatja nekünk, hogyan kell előrelépni kecsesen.'