'Az állat ellenőrzési program még ebben a szezonban?' Fowler írta Zeller március 8. 'Van libák már párosítás és a tojás, az úton.'

'A lényeg az, hogy csak az engedély lehetővé tette akár elaltatta vagy áthelyezése' Speiss írta Wood. 'George Fowler neve is az engedélyt. Nem hiszem, hogy azt akarjuk, beszél a sajtó, de talán, ha mi meg elaltatta vagy balra fel, hogy a társaság e áthelyezni versus euthanize.'

Mégis Wagle felajánlott pajzs Wood politikailag.

Valójában ez volt a főfelügyelő a város golfpálya aki felügyelte a kiirtását a madarak, a nyilvántartásban szerepel.

'Én kenhető hibáztatni ez' Wagle hozzá. 'Mi vagyunk a nagy sátorban. És a legtöbb ember nem jelöltetni többé. Miután a Dits történet reggel, tudom' felfedezni 'az e-mail, és hívja őt. Ha jóváhagyják, természetesen.'

Férfiak Canada Goose Freestyle Mellény Lélek Olcsón Rendelés

Egy évvel korábban, 2015. augusztus Wood jóváhagyta elkülönítése 15.000 $ a parkokban költségvetés a problémás liba ebben az évben. A város már több panasz is érkezett mintegy liba ürülék, valamint liba támadó park látogatói. Volt parkok főfelügyelő Terry Zeller azt mondta, mondta Wood egy privát költségvetési találkozón, hogy a madarakat meg fogják ölni.

'A néha politikai tanácsadó azt mondom kerüljük a' goosekiller polgármester rep 'Wagle írta Wood. 'Bár nem szavaztak erre, te és mások biztosan hallotta a nonstop panaszok és sok (sikertelen) kísérletet felszámolása (kutya, herék, fegyverek, hamis ragadozók, tűzijáték nem emlékszem mindet).

Egy email Wood kapott városi ügyész Geoffrey Speiss július 27-én, a nap A Tribune törte hír a Férfiak Canada Goose Freestyle Mellény Lélek Olcsón Rendelés kivégzésekről, alátámasztja a polgármester állításával, hogy nem tudják, hogy a sors előre.

Mivel a polgármester kezdtek kapni kritikai észrevételeit a nyilvánosság július végén, parkok igazgatóságának elnöke Reg Wagle mailben Fa hogy Tribune riporter Joseph Dits kapcsolatba lépett hozzá, kérve a testület szerepét az ügyben. Wagle akarta tudni, hogy mit kell mondani Dits.

Július 7, Fowler mailben Phil Blaskó, aki csak most kezdődött, mint a parkok főfelügyelő egy héttel korábban, mondván, hogy hozzanak létre egy 'kerek' fel Pára Control július 12. és tűzött ár 'eltávolítani' -ig 140 madár.

Ez lenne amellett, hogy a munka, hogy Critter Ellenőrző már megkezdődött.

Wood elmondta Wagle, hogy ő 'hogy a nyilak ha ezen a sajtó', mert az egy 'közigazgatási kérdés, nem park politika.'

'Ez rendben van,' Wood válaszolt. 'Bízom benne, bármilyen tanácsot (sic) adsz.'

Wood azt mondta egy e-mailt, hogy ő nem volt elérhető a comment csütörtök; azt is mondta, nem tudta, mi több, azt is hozzá, hogy 'mi már nagyon alapos lefedettség a kérdés.'

Fowler aláírt formában június 1-én kérte a DNR egy 'kanadai lúd Trap és euthanize' engedély, el kell végezni a Pára Control a golfpályán, Beutter Park és Merrifield / Crawford Park. Egy másik típusú engedély a város kérhetett volna az úgynevezett 'kanadai lúd Trap és Relocation'.

Fowler kezdeményezett kapcsolatot az Indiana Department of Natural Resources beszerzése szükséges engedélyeket a megsemmisítő. Ő is aláírta az engedélykérelmek és Pára Ellenőrzési küldött számlákat a munkát a figyelmét a golfpálya szerint az e-mailek és feljegyzések.

Pára Ellenőrző elfogott 528 liba július 6-án és 61 liba július 16-án, összesen 589 liba. Dawn Wiggins, irodavezető és társ tulajdonosa Elkhart cég, azt mondta a Tribune, hogy 'több, mint 400' libát öltek, mondván idején, hogy ő nem tudott adni egy adott számot, mert még nem összeszámlálása fel a számok és írta a számlát. Wiggins szerint a cég előnyben részesíti, hogy helyezze át liba helyett megöli őket, de a város irányította, hogy megöli ezeket liba.

Fowler felvetette a kérdést egy e-mailt a Zeller, mielőtt Zeller lemondott idén márciusban.

Az e-mailek és feljegyzések a város azonban azt mutatják, George Fowler, tanfelügyelő a város Eberhart Petro Municipal Golfpálya, felügyelte a lépés.

De Wood vitatott, hogy elmondja a Tribune, hogy nem vette észre a libák meg fogják ölni, ha azok kerekíteni Pára vezérlése középső északi Indiana, egy Elkhart székhelyű cég által bérelt a város. Wood azt mondta, vizsgálják, de nem tudta, hogy felismerjük, aki elrendelte, hogy a gyilkos.

Wood kezdetben azt mondta a Tribune, hogy ő csak hallott, köszönhetően a polgároktól. Hogy megváltozott, miután a cikk megjelent. Tól július 27 keresztül augusztus 11, a polgármester kapott 39-mailek 22 bírálta a döntést, hogy megöli a madarakat és 17 dicsérte meg.

Kerüljük a 'goosekiller polgármester rep

Mishawaka polgármester Dave Wood látszólag nem tudta, hogy a város bérelt vállalkozó megölné közel 600 kanadai lúd ezen a nyáron, és a parkok képviselőnek kínált, hogy megvédjék a polgármester politikai visszafújás a nyilvános kritika nőtt szerint az e-maileket, és rögzíti a Tribune kapott város egy nyilvános nyilvántartást kérésre.