'Azt hiszem, ha a nagykövetség újra, Kanada lesz azáltal, Férfiak Canada Goose Freestyle Mellény Tengerészkék Magyarország hogy a külügyi szakemberek komoly kockázatot jelent, hiszen az irániak nagyon szelektív védelme diplomáciai személyzet', mondta Kent.

Kent cáfolja szakértő megjegyzése

Thomas Juneau, a University of Ottawa szakértő Iránról, aki nyolc évet töltött ideje alatt a Harper korszakot elemzője a Department of National Defence és a Privy Council Hivatal azt mondta, a tőzsdei Irán, mint egy állam támogatója a terrorizmus és a folyosón a Igazságot a terrorizmus áldozatainak törvény volt akadálya a kormány nem tudja emelni a szankciók.

A Global Affairs Canada szóvivője azt mondta, a kormány továbbra is felülvizsgálja szankciókat dombormű Irán mert aggódik a ballisztikus rakéta teszt.

Peter Kent is cáfolva a korábbi kormány elemző értékelése, hogy a liberális erőfeszítéseket, hogy újra Iránnal a mehetnek el korábbi konzervatív kormány, amely kijelölte azt az állam támogatója a terrorizmus.

Kent is elutasította az, hogy egy korábbi kanadai kormány elemző és Közel-Kelet szakértő, aki azt mondta, a konzervatívok 'álcázott csapdába' kapcsolatai Iránnal.

Liberálisok túl gyorsan, hogy szüntesse iráni szankciók

Az új liberális kormány azt akarja, hogy újra a diplomáciai kapcsolatokat Iránnal, és azon dolgozik, hogy szüntesse meg szankciókat cserébe Irán betartásának nukleáris megállapodás az Egyesült Államok és öt más nagyhatalmak.

'Az amerikaiak felsorolt ​​Iránban, mint egy állam támogatója óta a terrorizmus Reagan', mondta Kent.

Ottawa konzervatív külpolitikai kritikusa szerint a liberális kormány nem szankciók feloldásáról vagy újra nyitott a követség Iránban, mert a folyamatos fenyegetések külföldi diplomaták.

Peter Kent szerint a liberális kormány ne emelje a szankciókat és újra nyitva a követség Iránban (Sean Kilpatrick / CP)

'Azt hiszem, ha a nagykövetség újra, Kanada lesz azáltal, hogy a külügyi szakemberek komoly kockázatot jelent, hiszen az irániak nagyon szelektív védelme diplomáciai személyzet.' Kanada bezárta nagykövetségét 2012, mert attól féltek megismételni korábbi támadás Nagy-Britannia nagykövetsége. A brit azóta visszatért Iránba, de a legutóbbi támadás a szaúdi nagykövetség azt jelenti, hogy még túl korai lenne Kanada hogy kövessék a példát, azt mondja, Kent.

Kent idézett támadások arábiai nagykövetség a hónap elején követő királyság végrehajtása kiemelkedő iráni pap. Kent is idézett hozzászólás Teherán az elmúlt napokban, mivel a mérföldkő nukleáris foglalkozik.

Kent mondja kanadai diplomaták maradna kockázattal egy újonnan megnyílt nagykövetséget Teheránban, mert az iráni kormány még mindig nem éri el a nemzetközi kötelezettségek, hogy megvédje a külföldi missziók a talaj.

Férfiak Canada Goose Freestyle Mellény Tengerészkék Magyarország

Ők is telt az elé a terrorizmus áldozatainak törvény, amely lehetővé tette a terrorizmus áldozatainak perelni szereplő országok, mint támogatói a terrorizmusnak.