Eddig az újonc Phenom vevő Dez Bryant mindent megtett jobbra edzőtáborban. És két napig, ő veterán Roy Williams rendelkezik a megfelelő dolgokat arról, hogy a verseny indul ellenkező Miles Austin.

'Mindenki menjen át rajta,' mondta Williams. 'El kellett menni rajta. Nem számít, ha egy No. 1 pick vagy a 7000. pick, akkor még mindig van, hogy tegyen valamit, ha egy újonc. Vittem párna. Fizettem vacsorát. Fizettem ebédet. Tettem mindent, amit tennie kellett, mert én nem akarom, hogy ez a srác. '

Férfiak Canada Goose Hybridge Kabát Lélek Olcsón Webshop

'Én nem csinálom,' mondta Bryant. 'Úgy érzem készült el futballozni, és nem végez egy másik játékos párna. Ha én szabad ügynök, ez még mindig ugyanaz. Én csak úgy érzem itt focizni. Azt itt, hogy segítsen megnyerni a bajnokságot, nem visz valaki párna. azt mondja, hogy ki nem tiszteletlenség [senkinek]. '

ember kíváncsi, hogy mennyi támogatást kap a Williams csapattársai. Lesz bármely más veterán vevők, mint Miles Austin vagy Patrick Crayton csatlakozzon a harcot, és kérjen Bryant maguknál párna?

Természetesen ezzel a legérdekesebb az, hogy Bryant a kedvence tábor eddig. Ő wowed a játékát a pályán, és már megnyerte a szívét a sok akarta kiszorítani a kárhoztatott Williams a kezdő felállás.

Williams azt mondta, hogy nem személyes, csak foci hagyomány. Azt mondta, hogy ő tette, amikor volt egy nagy Pick a Lions. Azt mondta Bryant a sorból elutasításának.

De dolgok érdekessé vasárnap, amikor Férfiak Canada Goose Hybridge Kabát Lélek Olcsón Webshop Williams kérték, a magas árú és nagyon tartják számon újonc viszi párna részeként a hagyományos újonc Habozás rítus, hogy megy minden NFL edzőtáborban.

Williams támogatja egy NFL veterán kívül Cowboys öltözőben. Töltők linebacker Shawne Merrimant megmérjük a Twitter fiókot, hogy mit kell tenni, hogy Bryant: 'Billenő ő Azz a hideg BME'.

hagyja, hogy a csata kezdődik át Habozás