Mondd meg neki, hogy szereted őt a gyerek és csak azt, hogy egy részét az életüket, hogy akkor adnak bölcsesség, tudás, fagylaltok és ingyenes gyermekfelügyelet. (Nem tüsszentett meg!)

Pár évvel ezelőtt, miután sok viharos év házasság, a fiam és menye elválasztva. Ez idő alatt vette oldalán számos kérdésben, és azt is mondta, néhány dolgot én menye, hogy utólag meg kellett volna tartani magam.

A válasz az első kérdésre, úgy tűnik, egy szakképzett igen.

szerint Eric Shapiro a Toronto ügyvédi iroda Skapinker Shapiro, aki már a 'szignifikáns kapcsolat' a gyerekekkel, mielőtt a válás indíthat 'alkalmazás hozzáférés' a bíróság előtt még egy olyan látszólag periférikus karaktereket nagybácsik és nagynénik (bár ez ritka, ő is elismeri).

Nemrég ott volt egy szép összeg a vita a médiában szülői elidegenítés szindróma (PAS), amelyben az egyik szülő megpróbálja megmérgezni a gyermek ellen, a másik blokk őrizetbe, és általánosan használt a gyerek, mint a fegyver ellen / az ex .

(Az én anyám, például: 'nana' jön, hogy vigyázzon a gyerekek hetente kétszer: Ő is könnyen nyerni a GAS esetben Fogadok, ha elvált feleségem és megpróbált rosszindulatúan blokkolni nana hozzáférését.)

Aztán egyeztetni. Ez azonban nem tartott sokáig, de amikor szét a fiam dühösen azt mondta neki: 'Apa igaza volt rólad!' És folytatta idézni nekem néhány dolgot mondtam.

És én értelemben, hogy ezek keretében működő jogrendszer szed egyre homályos véve az ilyesmit. Tudom, hogy legalább az egyik ügyvéd, Gene Colman Toronto, aki azt előre a saját honlapján: 'Minden szülő, aki Férfiak Canada Goose Langford Parka Barna Rendelés kívánja használni / gyerekeivel, mint egy fegyver, hogy megbüntesse a másik házastárs lenne tanácsos elkerülni még érdeklődő bérbeadása rám. '

De azt hiszem, meg kell kipufogó minden más utakat először. Minden becsületes ügyvéd vagy bíró vissza engem, azt hiszem, ha azt mondom: Családi jog egy színházi legvégső, egy hely, hogy menjen csak, ha minden más próbálkozás, hogy megoldja a konfliktust nem sikerült.

De a próbája mindig ugyanaz: Mi a legjobb a gyermek érdekeit?

Mr. Shapiro mondtam, hogy ez segítene a helyzet, ha töltött jelentős időt a gyermek előre válás, főleg ha mint sok nagyszülők, akkor már egy gondozó a unokái

legtöbb győzelmi családi bíróság pirrhuszi a legjobb. És bármilyen szél akár történik, akkor egy dolgot: Meg fog kerülni egy rohadt csomagot.

Akkor miért nem próbálja megoldani ezt a problémát peren?

Férfiak Canada Goose Langford Parka Barna Rendelés

Közben grampsy, akkor ígérd meg, hogy körültekintőbben a jövőben mit mondanak az emberek? Mert soha nem tudom, mikor lehet jelenteni, hogy az adott személy és jön vissza megharapni a hátulsó negyedek, mint ahogy azt itt.

Ha ennek ellenére a legjobb erőfeszítések még mindig megtagadja a hozzáférést, akkor talán igen, indul lapozgatva a Yellow Pages keres ügyvédek, fogd magad egy ezüst csapolt jogi pitbull és próbálja dobni a GAS bomba rá.

De ha engem kérdezel, a lány van, hogy egy szíve kő.

Kezdje azzal, hogy enyhe nyomást gyakorol a fiát, hogy békét a menye. Nézzünk szembe a tényekkel: Ha van egy gyerek, valakinek meg kell találni a módját, hogy foglalkoznak velük, nem számít, mennyire dühös vagy. Az ember azt csinál mindkettőjüket egy szívességet.

hadd lássam én unoka

Közben közeledni hozzá közvetlenül, közvetítők nélkül. Talán próbálja közvetíteni a béke közte és a fia. Magyarázd el neki, mint te nekem, hogy amikor beszélt neki, hogy ez csak egy szülő védte utódok valami, amit biztosan (mondhatnánk, vagy finoman utal) meg tudta érteni?

Elvégre azt hiszem, bárki egyetérthet ez a 'legjobb a gyermek érdekeit', hogy a nagyszülők. Tudom, hogy ez a legjobb érdekeit enyém, akik látják, hogy nana, nagymama, nagypapa és nagypapa (mindegyik nagyszülő egy finoman más megjelölés) rendszeresen.

Mi a siker esélyét? Nos, a Mr. Shapiro, nehéz megmondani. Family törvény meglehetősen folyékony és rugalmas, és a bírók (akit kár erejéből és úgy érzi, valószínűleg keresni minden fillér a fizetések) kell rendezni minden kusza, sodrott, vitriol töltött eset saját 'érdemei'.

ami nem segített a kapcsolatom vele, mint képzelnéd. Most, miután a keserű válás és őrizetbe csatában, ő nem engedi látni az unokáim. Azt mondja, csak látni őket közben a fiam látogatások, de nagyon kevés időt velük, és a városban sok.

Do nagyszülők bármilyen törvényes jogait látogatás? Mit tehetek, hogy az unokáim?

Ha úgy gondolja, a menye rosszindulatúan megpróbálja blokkolni a hozzáférést, talán fogd magad ezüst csapolt jogi pitbull és egy érdekes és talán úttörő esetében nagyszülői elidegenedés szindróma (ami magával ragadja a szerencsétlen betűszót GAS, de ezen tudtunk dolgozni).