Munkaügyi kezdték konferencia szavazatukkal nem vitatkozni Brexit, és kész rá Jeremy Corbyn alig megemlíteni, hogy az ő záró beszédet. Sajnos úgy tűnik, hogy a legnagyobb probléma az ország előtt álló, Corbyn munkáspárti vetett be a törölközőt. Itt pedig szelíd ember fordult le a hangerőt, különösen Európában. Lényeges, hogy a Labour vezetője megerősítette, hogy nem fog harcolni Britannia csatlakozását az egységes piac, amely létfontosságú a munkahelyek és gazdasági jövője. Ehelyett kérte, hogy 'hozzáférés' az európai piacra. De ez bármit jelenthet. A valóság az, hogy valami kisebb, mint a teljes jogú tagság az egységes piac, mint a brit autóipar ma világossá tette, azzal a kockázattal járna ezzel komoly károkat a munkahelyek és a gazdaság.

Törökországban, a 76million ember határos Szíria és Irak lesz teljes jogú tagja az Európai Unió 2020-ig 2024, a millió török ​​lesz költözött az Egyesült Királyságban. És néhány évvel azután, hogy a fegyveres török ​​bandák fognak fosztogató álmos brit városok és falvak. Ezt az üzenetet a Vote Leave kampány által vezetett Boris Johnson, tolta könyörtelenül az egész népszavazás az Európai Uniós tagság. Férfiak Canada Goose Langford Parka Cserszínű Rendelés Így gondolta volna, hogy egyszer Boris került elő a szédítő magasságban a külügyminiszter, aki mindent meg fog tenni a hatalmában, hogy visszafogja a spekuláció, hogy Törökország lesz Európa része. Nem egy kicsit róla.

Férfiak Canada Goose Langford Parka Cserszínű Rendelés

én elpusztult, és mérges vagyok. Ma arra ébredt, hogy egy mélyen megosztott ország. Nigel Farage jövőképe Britannia nyerte a szavazást, de ez nem egy látomás elfogadni. Olyan intézmény, amely építettünk, hogy békét, amely elősegítette az egyenlőség, tartott minket biztonságos és kinyitotta az ajtót a lehetőséget, már nem játszanak szerepet a brit jövőben. Ezzel a szavazással, a szövedéket, hazánk megváltozott. A teljes szerkezetét Európa megváltozott. A harc egy nyitott, optimista, bizakodó, változatos és toleráns Britanniában ma nagyobb szükség van, mint valaha. Együtt fogunk továbbra is a helyzet Nagy-Britannia jövője Európában, a jövőben több millió ember szavazott.

Liberális Demokraták legfrissebb hírek