Landcorp és Rangiputa blokk különösen hamarosan, vagy talán már megkezdett mérgezés kampány arra törekszik, Férfiak Canada Goose Ontario Parka Barna Olcsón Rendelés hogy csökkentse a kanadai lúd populáció, és a kill tőkés, szürke kacsa, pukeko és hattyú biztosan történni. Nem lenne jó, ha ez a kill fedezték. Ez az igazi oka a zár ki bennünket?

Ez azt jelenti, hogy minden madár betakarított mondjuk egy 10 km sugarú körben a méreg zóna Ugyanis a fertőzött ezzel a méreg? Lehet Landcorp nekünk arra nézve, hogy mi nem kell aggódni? Lehet Landcorp nekünk e vagy sem a védett réti héja hatással lehet a másodlagos mérgezés? Ezek a madarak kiváló táplálékforrást egész évben.

Ez persze teljesen téves, mivel a H törvény világossá teszi, hogy ha az érintett tevékenységek rekreációs, akkor a tulajdonos / menedzser felmentette a felelősséget más, mint hogy minket szóban tudomása olyan valószínű veszélyek.

Férfiak Canada Goose Ontario Parka Barna Olcsón Rendelés

Levél a szerkesztőnek

Tehát nem játék madár vadász engedélyezettek Rangiputa blokk ebben a szezonban. Azt mondják, hogy az ok az új egészségügyi és biztonsági törvény. Túl sok kockázatot, hogy valaki megsérüljön, és beperelte a menedzser a károkért.