Férfiak Canada Goose Snow Mantra Parka Szürke Olcsón

megyei ellenőrök is eladni a vadászat és halászat licenc, mint bármely más kiskereskedelmi értékesítő. Mivel a február elején, ott mintegy 100 gyártó beállított eladni vadászati ​​és halászati ​​engedélyek a 2016 17 szezonban.

Abban az időben, kevesebb, mint fele a megyék és a licenc gyártók része volt a tanszék elektronikus engedélyezési rendszert.

Körülbelül 60 gyártó elveszett ez a változás, és körülbelül egyharmada a megye Észak-Dakota nem eladó feliratkozott. A cél az, hogy legalább egy gyártó valamennyi megyében a március végén.

vadászok és horgászok is vesz egy engedélyt besétál néhány kiskereskedelmi létesítmények, de csak akkor, ha az üzleti részt vesz az elektronikus rendszerben.

Licensing elindul a vadászoknak

Randy Meissner, North Dakota Játék és Fish Tanszék engedélyezési vezetője azt mondta, több mint 70 százaléka a vadászok és horgászok már megvásárolható engedélyek elektronikusan.

'Ez a séta ügyfél, aki látni fogja a különbséget, de csak akkor, ha azok az eladóval választás nem része az elektronikus engedélyezési rendszer' Meissner mondta. 'A kezdeti változás kezdődött őszén 2013, amikor szarvas íj és a korai kanadai lúd engedélyeket csak az elektronikus vásárlás, akár egy személyi számítógép, a játék és a Fish weboldal vagy engedély gyártók megyékben, Férfiak Canada Goose Snow Mantra Parka Szürke Olcsón amelyek kapcsolódnak a tanszék online engedélyezési rendszer '.

'Volt néhány növekedési fájdalom, de a legtöbb kérdés megoldódott meglehetősen gyorsan,' Meissner mondta. 'Nyilvánvaló, hogy vadászok voltak, akik folytatni akarták lesz egy eladó a licenc megvásárlására, de több mint a fele a megyék nem voltak hajlandók részt venni az online értékesítés, mivel azok nem kapcsolódnak a játék és a Fish engedélyezési rendszer. Tehát dolgoztunk azokkal az egyének és felkínált lehetőségek révén azonnali engedélyezési telefonszám vagy a honlapunkon. '

Mivel április 1, egy új törvény előírja a vadászok és horgászok megvásárolni engedélyek online módon elektronikus engedélyezési rendszert. Papír engedélyek vény már nem lesz elérhető Észak-Dakota.