Rona Ambrose, vezetője a hivatalos ellenzék és ideiglenes vezetője a Konzervatív Párt Kanada, foglalkozik a Gazdasági Klub Kanada Ottawa hétfőn, március 21-én 2016. (Fotó: Sean Kilpatrick / CP)

'Ez lehetővé tette a liberálisok szembeállítják magukat a konzervatívok világosabban és háttérbe szorították a határozottan progresszív gazdasági platform, amely többek között a magasabb adók vállalatok, elnyomását az adóparadicsomok és a szövetségi minimálbér.'

'A költségvetési egyensúly záloga volt, részben felelős elénk óvatosnak változás.' Az eredmények, bemutatta a munkacsoport által vezetett NFT elnök Rebecca Blaikie, javasolt ezt az ígéretet hozzájárult a párt éppen bemutatott 'óvatos változás' alatt a választás.

A liberálisok 'nem igazi terve' a munkahelyteremtés

'Vajon a miniszterelnök megerősíti, hogy azért, mert a rossz gazdálkodás, kanadaiak ragadt a számláit, és nem Használt Baby Canada Goose Elijah Bomber Piros 2016ár csak nekünk, de a gyerekek és a unoka?'

Mulcair kiegyensúlyozott költségvetés zálogjog megjelölve a párt időközi jelentést, amely nézett az NFT katasztrofális választási eredmény, hogy elejtette a harmadik fél státuszt.

'Ahogy mentem az egész országban, amit hallgattam az emberek,' mondta Mulcair kívül Commons.

Az igazi kérdés nem a hiány, ez arról, hogy a kormány segíteni fogja az embereket, akik szükséget most tette hozzá.

miniszterelnök Justin Trudeau védte liberális kormány terveit válaszul.

'Hallottam, hogy ők szenvednek sokat, ezért szeretnénk, hogy a segítséget ott az emberek, de ha a liberálisok jönnek, és folytassa a társasági adó ajándékot, és nem visszaállíthatja, amit azt mondták forgassa vissza, mint a részvényopciós adó kiskapukat, akkor majd nem érik. '

'A tavalyi választási kampány, a kanadaiak volt arra, hogy hallgatni a különböző perspektívák, hogy a politikai pártok előadott és a tervek a jövőre nézve ennek az országnak,' Trudeau mondta.

A stratégia, elvégre az, hogy emlékeztesse a kanadaiak hogyan tettek volna másképp, ha ők voltak hatalmon.

Az NFT Leader Tom Mulcair, a kibocsátás a költségvetési tervezet kihívást, mert bírálták közkatonák tagját fél ásni nyomában egy kampány ígéretét, hogy az egyensúly a könyveket.

Ottawa pénzügyminiszter Bill Morneau készül bemutatni az első költségvetés egyik, hogy a becslések szerint, hogy készítsen egy $ 30000000000 hiány ellenzéki pártok jobban a kés a kiszámítható politikai választ.

'Tudjuk, legalább három dolog holnap költségvetés: a liberálisok tervezi, hogy kölcsön egy csomó pénzt, a liberálisok nem igazi terve, hogy megteremtse a munkahelyek van ma szükség, és a liberálisok lesz, hogy adót vetnek ki, mert kölcsönzött pénzt kell fizetni vissza, 'mondta a szóban forgó időszakban.

Valódi kérdés nem a hiány ': Mulcair

'A költségvetési egyensúly zálogjog, részben felelős elénk óvatosnak változás' Blaikie mondta egy februári emlékeztetőt szurkolók.

'Mi előterjesztett egy tervet, amely középpontjában a beruházó a közösségeinkben, segítve a középosztály és a növekedési oly módon, hogy segítene az összes kanadaiak. Pontosan ez az, amit mi kampányolt. Pontosan ez az, amit mi lesz nyilvánított a holnap költségvetését. '

Mulcair, aki szembesül a vezetői felülvizsgálat a jövő hónap elején Edmonton annak meghatározására, hogy ő marad a vezető, úgy tűnik, hogy megváltozott a dallam.

konzervatív vezető Rona Ambrose mondta a liberálisok fájni fog a gazdaság süllyed az ország további eladósodást.

Használt Baby Canada Goose Elijah Bomber Piros 2016ár