Írta I_Am_The_Answer Jelentés a visszaélésszerű

Röviden, a jelenlegi gazdasági modell hiányában. Mi két lépéses teljes gazdasági rabszolgaság most (megszabadulni a többi létminimum teljes munkaidős állás, majd megszabadulni az összes ágyú). Rengeteg ember már a jólét, amely a gazdasági rabszolgaság egyfajta nincs kiút, a jólét, mert a meglévő munkahelyek egyszerűen Don fizetnek elég a megélhetéshez. Ezt meg kell állnia. Obama elnök kell fogás a feje minden nagyvállalat és nekik ugyanazt a vita, hogy FDR adott vállalati vezetők vissza a Depresszió lazítsuk meg a pénztárca vonósok, vagy lesz egy forradalom van a kezedben (és a lázadók don nézi jó szemmel az emberek fejés a létesítmény). Miután a forradalom itt kezdődik, Amerika elment örökre, ki kell cserélni a diktatúra után diktatúra. Hogy nagyon, nagyon rossz az üzletnek.

Nem számít az utat előre, a lényeg változatlan: Képzési nem teremt munkahelyeket. Jobs létre a szükséges képzéseket. A cég fizetett, hogy megtanulják az adott készségek szükségesek, és azok beváltása az előnyöket ezt, mert ott maradt 30 évig. Az új gazdaság új (vagy az, hogy az új az új új gazdaságban, tudom tartani a pályán), munkaadónak nincs hűség van, akkor nincs hűség a munkáltató, a munkáltatói whines, hogy megtalálja a szakmunkások amire szükségük van. Közösségi főiskolák bízták megpróbál mindenki kiképzett minden lehetséges készség, amely szükséges lehet ott, a munkanélküliek tülekedés lépést tartani, és a munkáltatók megy előre, és mozgassa a munka a tengerentúli vagy fizet valamilyen H1B vízum munkás egy töredéke annak, amit ők fizetnek amerikai (és ők a vonat a H1B mert persze ott Hát tulajdonképpen bárki, aki az pontos adottságokat keresnek). Egy olyan világban, lényegében korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló munkaerő és az úgynevezett kereskedelmi megállapodások helyett, képtelenségeket, mint a mai amerikai foglalkoztatási helyzet par a kurzus. Tudna valaki emlékeztessen újra, hogy pontosan mi volt a nagy világgazdasági állítólag, hogy nekünk?

én együtt haverokkal már nézi a jó mutató a blog, majd egyszerre kifejlesztett egy szörnyű érzés Soha megköszönte a blog tulajdonosa számára azokat a stratégiákat. A fiúk már következésképpen szenvedélyes tanulni mindegyiket, és most a valóságban is szeretni azokat a dolgokat. Sok köszönet igazán, hogy igazán elhelyezésére és a választás a következő féle kiváló útmutatók a legtöbb ember tényleg az óhaja, hogy tájékoztatást. Személyes őszinte bocsánatkérését, amiért nem hálát neked korábban.

Egy dolgot nagyon szeretném mondani, hogy a gépjármű-biztosítás felmondásával egy rettegett élmény, és ha ezzel a helyes dolgot, hogy egy járművezető nem kap egy. Sok ember nem kap az értesítést, hogy hivatalosan dömpingelt saját biztosító társaság, és sok kell küzdenie, hogy extra biztosítás után a törlés. Olcsó autó biztosítási arányok gyakran nehéz, hogy miután a törlés. Megértése a fő oka az automatikus biztosítás törlések segítségével autótulajdonosok megakadályozzák, hogy megszabaduljon az egyik legfontosabb jogosultságokat odakinn. Köszönöm a fogalmak megosztott keresztül a blog.

Írta fa bútorok Jelentés a visszaélésszerű

Van egy BS Computer Science, és egy MS Alkalmazott Informatika, de nem tudtam munkát találni a saját területén 10 éve (2002 2012). Feladtam, és megpróbálta, hogy egy nővér (és sikertelen), aztán megpróbáltam, hogy lesz egy röntgen technikus (én lennék a kiválasztott, hogy üljenek az idén). Ott nem igaz elég a teljes idejű, nappali fizetett munkahelyek az emberek, mint én, sokkal kevesebb gyerek jön ki a főiskolán. Vállalatok nem képzést az emberek sem. Azt akarják, bérlő, hogy a földre fut, amely elősegíti a tompított körül egy kis szakértői csoport, akik nagyon kereszt képzett, de nem teszi lehetővé a képzés új munkatársakat.

Írta Sanity Monger Jelentés a visszaélésszerű

Írta szociális média kutatási jelentést visszaélésszerű

Sok lehetséges út, hogy jobban fizető munkahelyek az Egyesült Államokban, ahol a fogyasztói kiadások egyedül van hatalma, hogy szikra egy 'erényes ciklust.' Ez azt jelentené, több munkahelyet, ami több kiadást, illetve a kereslet, majd több felvételi. Egy Kickstarter egyszerűen a magasabb fizetéseket a munkahelyek mi van. Így például a legutóbbi Department of Labor vizsgálatok azt mutatják, hogy a 13 kimondja, hogy felemelték a minimálbért hozzáadott munkahelyet (magasabb bérek, természetesen) gyorsabb ütemben, mint azok, amelyek nem. Egy nagyobb, jóllehet több vitás skála, olyan lehetőségek, mint például a WPA hasonló programot, változások az adó- és import törvényt, hogy támogassák a hazai gyártás, infrastrukturális támogatások és hasonlók. Ott a 18000000000 $ költenek a munkahelyi képzést, amely fel újra a kezdet.

Írta brotherkenny4 Jelentés a visszaélésszerű

Obama új pályázati munkahelyi képzés szintén cáfolja az a tény, hogy a kormány már költ mintegy $ 18000000000 évente beadására 47 munkahelyi képzési programokat. A tényleges érték az e programok továbbra is tisztázatlan. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal megállapította, hogy csak öt program azt vizsgálta, hogy az emberek, akik találtak munkát tett így, mert a program, és nem valamilyen más okból. Ezen túlmenően, a GAO megtudta, hogy szinte az összes képzési programok közötti átfedések és legalább egy másik képzési programot. 'Szövetségi munkahelyi képzés hangzik, mint valami, hogy kell a gazdaság,' írja a Cato Institute Chris Edwards és Daniel J. Murphy egy 2011-es jelentésében ', de öt évtizedes tapasztalat más nem.'

Írta otthoni irodai ötletek Jelentés a visszaélésszerű

2007, akkor jelölt Obama látogatott Janesville, Wisconsin. helye a legrégebbi működő General Motors gyár Amerikában. Visszhangos a jelenlegi ígéretet, hogy támogassa a munkanélküli amerikaiak keresztül munkahelyi képzés, Obama kijelentette: 'Hiszem, hogy ha a kormány azért van, hogy támogassa Önt, ez a növény lesz itt még száz évig.' Azonban két nappal karácsony előtt, és csak körülbelül egy hónap múlva Obama beiktatása, az üzem leállt termelés SUV, amely lehetővé tette fel a nagy részét annak, mit építettek ott, dobás 5000 ember a munkából. Ez pusztított a városban, mert a legtöbb lakos sem dolgozott az üzemben, vagy egy üzleti, amely függ az emberek dolgoznak az üzemben. Kongresszus fizetett a $ 2.000.000 átképzési program segítségével az állami főiskolák közösség, ahogy a kormány egykor kereskedelmi iskola, egy évszázaddal ezelőtt, hogy tanítsa az új bevándorlók az ismereteket, amelyekre szükség van a munka a GM.

Sok képzett munkanélküliek

Oké, néhány kemény számok. Mivel heti 30 órát tesz egy teljes munkaidős állást, ahol élek, 29 óra alatt az összes kapok részmunkaidős bármilyen munkát. Annak érdekében, hogy a létminimum az, hogy 29 órás részmunkaidős állást, azt meg kell fizetni több mint $ 37,00 óra (bérleti díj, utils, gyógyszereit, gáz, élelmiszer, autó biztosítás, kábel, telefon, internet, stb.). Hogy az egyenértékű készítés 56.000 $ évente. Igen, 37,00 $ óránként nevetséges az alacsony képzettségű részmunkaidős állások, de így is az a tény, hogy a gáz ára több mint 2x magasabb, mint 2005-ben, és bár kapacitása vissza a normális, az ára magas marad (együtt az ára mindent, függ gázszállító). Élet az árak megduplázódtak 2005 óta, és még kiadó nőtt (a nem érzékelhető ok). Anélkül, főállású, létminimum munkát előnyöket, az emberek élnek, akár 4 részmunkaidő. És különösen nem az emberek az orvosi számlák, mint én.

A csodaszer mítosza munkahelyi képzés keresztezi vonalra. A GAO jelentése szerint 2003-ban, az George W. Bush, a kormány költött $ 13000000000 képzési elosztva 44 programokat. Munkahelyi képzés szintén lehetnek a GOP napirendre, még ha a felek álláspontja eltér a részleteket. Politikailag valamilyen munkahelyi képzést csak jól hangzik. A probléma az, hogy elnyerte igazán segít Amerikában 9,5 millió munkanélküli.

Ez alatt a csúcsra? Nem, ha rájönnek, hogy a nagyvállalatok futnak az emberek, akik aktívan törés a fogadalmat, amit kivett a gyerekek. Mi nem lennél csak azt mondom, hogy semmit, tudja. Vállalatok, akik aláássák a gazdasági biztonságot az amerikai veszélyezteti a politikai és katonai biztonságot az USA-ban, és mint ilyenek, ellenségei az amerikai egyértelmű és jelen veszélyt, hogy a nemzet. Kongresszus és az elnök felesküdött, hogy megvédje az amerikai ellen az ilyen emberek, mint a Microsoft, az Apple, a HP, az IBM, és sok más cégek, akik igyekeznek válni teljesen globális (és azon túl minden nemzet törvények). Nem volt jobb jogszabály hamarosan, vagy az emberek fellázadnak, mert képes eltartani a családjukat. Bővülő jólét nem fogja megmenteni az amerikai csak a teljes idő, élő fizetett munkahelyek.

én pontosan kellett értékeljük, ha még egyszer. Nem vagyok biztos a dolog, amit esetleg volna kezelni hiányában típusának tippeket által tárgyalt közvetlenül azon a területen. Teljesen egy nagyon félelmetes környezetben véleményem szerint azonban az, a speciális taktika akkor foglalkozni, amitől átugrani örömére. Hálás vagyok a tanácsot, majd imádkozni tudomása van egy erős állást, hogy csinálsz képzése középszerű is használja a blog. Valószínűleg sosem tudta bármelyikünk.

Ezúttal azonban sok elbocsátott dolgozók, akik befejezték a átképzési programok váltak képzett munkanélküliek helyett képzetlen is. Miután a tanúsítvány 'fűtés és szellőzés' vagy képességek új hegesztési technikák nem vezet automatikusan a munkát ezeken a területeken. Voltak már rengeteg ember van, az ilyen tanúsítványt, sebaj tényleges főiskolai végzettséggel. Azok közül, akik befejezték valamilyen képzésben, közel 40 százalékuk egyáltalán nem találnak munkát. És azok, akik nem Janesville munkát találni néhány területen látták hazavitt pénz csepp 36 százalékkal átlagosan. Egy pillantás Craigslist álláshirdetések a város látható egy hirdetés fűtés és szellőzés munkát, azzal a megkötéssel, három év tapasztalattal. 'Általános Labor', a nyílások voltak portások, újság szállítási és a dolgok, mint a fény gyártásának 8,50 $ egy óra.

Jobs. Állás, hogy fizessen a létminimum. A 2008-as válság kiirtották elsősorban a magas és közepes fizetett munkahelyek, a legerősebb foglalkoztatás növekedése a helyreállítási zajló alacsony bérezésű, arra a pontra, ahol az Egyesült Államok rendelkezik a legnagyobb számú munkavállalót alacsony fizetett munkahelyek valamennyi iparosodott nemzetek.

akartam küldeni egy kis megjegyzés, hogy értékeljük, ha azok a csodálatos taktika van helyezve ezen az oldalon. Saját különösen hosszú internetes keresés végre fizettek rendkívül jó ötlet, hogy menjen át az én jó barátok. Azt állítják, hogy a legtöbben a weboldal látogatói valójában tényleg felruházva lakni egy jó közösség nagyon sok kiemelkedő ember hasznos tippeket. Úgy érzem, nagyon boldog, hogy már használta az egész weboldalakat, és várom, hogy néhány félelmetes alkalommal olvasó itt. Nagyon köszönöm még egyszer a részleteket.

Barack Obama azt mondta az amerikaiak az ő július 19 heti címet, hogy minden munkavállaló megérdemli, hogy tudja, hogy 'ha elveszíti a munkáját, az ország segít a vonat egy még jobbat.' Egy szép hangulat és politikailag biztonságos. Ez csak egy rossz válasz. Ezek a 'jobb munkahely' don létezik, és a képzés nem teremt munkahelyeket. kormány költ dollármilliárdokat munkahelyi képzést, csekély hatással.

Használt Férfiak Canada Goose Chilliwack Bomber Fekete 2016ár

I_Am_The_Answer, minden valamennyire igaz, kivéve az elvárás, hogy az amerikaiak fellázadnak. Egyszerű politikai szervezet és egyéni oktatás lehetővé tenné a politikai ellenőrzést kell diktálni politika volna, hogy a vállalatok üzembe ország előtt tiszta haszon. Nem mintha tenne nyereséges egyáltalán, de csak, hogy lenne ésszerűen Használt Férfiak Canada Goose Chilliwack Bomber Fekete 2016ár nyereséges. Mégis, nincs elég szervezet részéről az amerikai állampolgárok, hogy ellenőrizzék a kormány, így a vállalatok nem. Hogyan várhatjuk a forradalom nagy erőszak és erőfeszítést az emberek, akik egyszerűen nem szavazhatok arra, hogy a vezetők, akik nem a megfelelő dolgokat az ország számára. Ez nem fog megtörténni.

Írta mi a közösségi média jelentése a visszaélésszerű

globalizmus tesz minket rossz. A Microsoft elbocsátása legalább 6000 munkahely HP fektet le 50.000 munkahely több mint 3 év, az IBM pedig elbocsátás 13.000 munkahelyet. Mondd el újra, hogy miért van szükségünk STEM diplomások, amikor a STEM munkahelyek mennek tengerentúli országokba, akik lehetővé teszik az embereket, hogy fizessenek fillérekért a dollár, mint az amerikai bérek?

én éppen kívánt köszönöm szépen újra. Nem tudom, hogy a dolgok volna el hiányában típusú mutatók dokumentált Önnel a területen. Természetesen volt egy szörnyű helyzet számomra azonban, hogy képes látni a jól megírt divat oldotta meg a problémát kényszerített, hogy sírni a boldogságtól. Rendkívül hálás a támogatást, majd őszintén remélem rájössz, milyen hatalmas munkát akkor képzésre vállalkozó sokan másoknak a weboldalak. Biztos vagyok benne, hogy soha nem találkoznak bármelyikünk.

Tehát a $ 18000000000 kérdés: Ha a munkahelyi képzés nem a válasz, akkor mi?