Használt Férfiak Canada Goose Expedition Barna 2016ár

Lohan marad informális próbaidőn vesz egy nyakláncot tavaly egy ékszerüzlet engedély nélkül. Ő nem köteles ellenőrizni a bíró vagy pártfogó, de nem tudott szembenézni a börtönnel, ha ő újra letartóztatták.

Lindsay Lohan után letartóztatták gyalogos hit

Június 8-án, Lohan részt vett egy ütközés Kaliforniában, hogy elküldte őt és asszisztense a kórházba. Ők voltak útban a filmforgatások során Lohan Porsche összeütközött egy dömper. Senki sem sérült meg súlyosan.

A baleset még kutatás tárgyát képezi, és a rendőrség azt mondta, Használt Férfiak Canada Goose Expedition Barna 2016ár hogy azt próbálják megállapítani, ki vezette.

A 26 éves letartóztatták, amikor távozott a Manhattan szórakozóhely, a rendőrség szerint. Azt mondta, nem az alkohol volt szó.

színésznő Lindsay Lohan letartóztatták New Yorkban a korai szerda vádjával, hogy ő megütött egy gyalogost a kocsiját, és nem állt meg, a rendőrség szerint.

rendőrség azt mondta Lohan hajtott egy fekete Porsche lassan egy sikátorban, amikor a baleset történt. Az áldozat az úgynevezett sürgősségi szolgálatok és kezelték a kórházban a térdsérülése, és megjelent.