Alaska, ez azt jelenti, felismerve, hogy bár az éghajlatváltozás komoly aggodalomra ad okot, hogy mindenki a bolygón, nem ez az egyetlen probléma környező jegesmedvék.

Ennek eredményeképpen ezen erőfeszítések, a jegesmedvék sokkal több most, mint voltak 40 évvel ezelőtt. Annak ellenére, amit egyesek akarom elhinni, a jegesmedve populáció déli Beaufort-tenger le Alaszka North Slope stabil volt 20 éve.

Nem vagyunk ellen fajok védelmére az ESA. Alaszka támogatta listák más fajok, mint például a. A törvény működött, ahogy kell a faj volt a kihalás szélére, és a helyreállítási terv eredményezett liba hasznosítás és kivezetését törvény alapján.

Az egész világ nem látott animációs üdülési képeit aranyos, ennivaló, jegesmedvék, mosolygós, tánc és bólintás hideg üdítők tévében és a mozivászon.

Nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a jegesmedvék vannak veszélyben kipusztulásukhoz belátható időn belül a trigger védelem alatt az ESA. És nincs bizonyíték arra, hogy a jegesmedvék is rosszul kezelt a meglévő nemzetközi megállapodások és a szövetségi tengeri emlősök védelméről szóló törvény.

Ez a legközelebb a legtöbb amerikai lesz valaha is, hogy egy jegesmedve. Lopni egy sort az egyik reklám, ez nem 'az igazi.'

Használt Nők Canada Goose Chilliwack Bomber Fény Szürke 2016ár

De tudjuk, hogy lesz több, mint annak, amit Használt Nők Canada Goose Chilliwack Bomber Fény Szürke 2016ár mi ez azt jelenti, tanulás, mi nem tudjuk, ezért az állami biológusok tanul az egészségügyi jegesmedve-populációk és azok élőhelyét.

Annak érdekében, hogy a jegesmedvék évszázadok óta használnak, Alaska vett részt a kutatásban és dolgozott a szövetségi kormány, hogy megvédje őket. Ez magában foglalja a tilalmat a legtöbb vadászat csak Alaska Native önellátó családok vadásznak a jegesmedvék és az élőhelyek védelmi intézkedéseket, például set félreszólások körül ismert Denning nak megakadályozására medve zaklatás.

éghajlatváltozás egy komoly kérdés, és arra kérem az amerikaiak, hogy vegyenek részt azáltal észrevételeket és javaslatokat, hogy azok az állami kormányok a cselekvésre. De felsorolja a jegesmedve fenyegetett a rossz módja annak, hogy a helyes választ.

Az állam nagyon komolyan veszi a munkát védelme jegesmedvék és élőhelyük, és jól ismeri a problémát okozta klímaváltozás.

A csoport kérve a jegesmedve tőzsdei közelmúltban nyilvánosságra, hogy a cél az, hogy a kormány, hogy vagy megáll, vagy súlyosan korlátozzák semmilyen állami vagy magán akció állítja elő, sőt lehetővé teszi, az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását. Ilyen limiteket kell elfogadni nyílt eljárás, ahol a környezeti kérdések vetni a gazdasági és társadalmi igények, ha a kutatók a vita és a jelenlegi információk, hogy a politikusok kell, hogy a legjobb döntéseket. De a törvény valóban tiltja bármilyen tekintet tágabb kérdéseket.

Mi is részt vesz a nemzetközi erőfeszítéseket, amelyek célja a megőrzése jegesmedvék világszerte.

Listing jegesmedvék rossz mozdulat

Ez sajnálatos, mert a jegesmedvék gyönyörű állatok, nem rajzfilmfigurák. Ezek méltó a lehető legnagyobb erőfeszítéseket, hogy megőrizze őket és Arctic élőhelyet.

listázása medvék szerint a veszélyeztetett fajokról szóló törvény a rossz lépés ebben az időben. Saját döntés alapján átfogó felülvizsgálatát az állami vadőrök tudományos információk széles körű éghajlat, a jég és a jegesmedve szakértők.

Listing jelenleg egészséges fajok, mint a jegesmedve alapul bizonytalan modellezése lehetséges hatásait. A felsorolás nem indokolt.