A 2016 Társadalmi Felelősségvállalás Díj ment Brown Forman Corporation, elismerve a vállalat hosszú ideje elkötelezett a promóciós felelős fogyasztás, így vissza a közösség, és a részvétel széles körű helyi és globális környezeti fenntarthatóságot programokat.

'Idén 22. évfordulóját a Elsie Awards, amely a LCBO a lehetőséget, hogy tartsa tiszteletben a kereskedelmi partnerek innovációs, összpontosítani az ügyfélszolgálat és támogatás', mondta Carolyn O'Grady Arany, LCBO igazgatója borok és Co elnöke a Elsie Awards. 'Míg az összes LCBO kereskedelmi partnereit hozzájárulnak a sikerhez, a Elsie Awards megadja nekünk a lehetőséget, Használt Nők Canada Goose Expedition Parka Lélek 2016ár hogy ismerje azokat, akik megkülönböztessék magukat megy túl is szállít kiválóság.'

A tekintélyes Special Recognition kitüntetését a bor bíráló Gord Stimmell. Egész 35 éves írás rengeteget utazott szerte a világon interjú borászok és termelők. Ő oszlopok hozzájárult a bővítés a köztudatban a bor és a szerzett hűséges következő olvasók a világ minden tájáról.

Használt Nők Canada Goose Expedition Parka Lélek 2016ár

Három minőségben / Beszállítók Az év Díjakat osztottak ki elismerését a sikeres nagy (Imperial), közepes (Double Magnum) és kicsi (Magnum) cégek. Ezek áhított díjazottjai Labatt Breweries of Canada (Imperial), Canada Dry Mott Inc. (Double Magnum), és a Connexion Oenophilia (Magnum).

Huszonnyolc díjat osztottak ki, beleértve az ügynököket / szállítói, az év legjobb új termék bevezetésével, a legjobb ajándék elem, a legjobb különleges esemény, kiválóság forgalmazását Ontario VQA borok és a legjobb étel ital ad. Kiválóság társadalmi felelősségvállalás és a környezeti elkötelezettség is különválasztják az elismerés. A teljes listát a díjazottak, lásd alább.

LCBO 2016 Elsie Awards Kiemelkedő Beszállítók és minőségben

TORONTO, június 16, 2016 / CNW / LCBO megbecsült beszállítóit és ügynökeik, az innováció, a kreativitás és az elkötelezettség az ügyfélszolgálat és a társadalmi felelősség a Elsie Awards tartott Torontóban június 15-én. A Elsies, a játék a LCBO, egy éves szakmai díjat programot.

'Örömünkre szolgál, hogy be Connexion Oenophilia az Agent / Év beszállítója (Magnum) Award', mondta LCBO elnök-vezérigazgatója George Soleas. 'Jellemző széles választékát termékek kisebb, független termelők Connexion Oenophilia lehetővé teszi a LCBO, hogy egyedi és speciális termékek az ügyfelek számára.'