Kedden egészségbiztosító UnitedHealthcare kezdett kínál akár 1460 $ évente hitelek felé önrész kielégítésére napi célokat, miközben viselt egyéni tracker. Oscar, amely értékesíti egészségbiztosítási közvetlenül a fogyasztóknak, már így ki szabad Misfit nyomkövetők a lehetőségeket keresni akár $ 100 évente Amazon ajándék kártyát. FitBit működik munkaadók, mint Indiana Egyetem Egészségügyi és Emory University, Atlanta támogatni fitness követők számára a személyzetnek.

Nincs bizonyíték arra, hogy biztosítva fitness célkövető közvetlenül csökkenti az egészségügyi költségeket, de van sok bizonyíték arra, hogy gyakorolja vezet jobb egészségi állapot, ami viszont javítja a termelékenységet és csökkenti a hiányzás. Michael Staufacker, Emory igazgatója egészségügyi menedzsment, bemutatja a gondolkodás, mint a 'beruházási érték és nem a kemény dollár megtérülést rá vonatkozó orvosi vagy gyógyszerészeti költségeket.'

Ezek a programok általában önkéntes, hanem késznek kell lennie arra, hogy megosszák az adatokat keresni a legtöbb hasznot és a biztosítási kedvezmények.

'Szeretek sportolni, de kardió dolog nem a kedvencem,' mondta Brett Broviak, 43, IU egészségügyi dolgozói Noblesville, Indiana.

'Ha a rendszeres testmozgást, akkor egészségtelen ételek, csak nem vonzó számomra,' mondta Mark Holloway, 55, a Clemmons, Észak-Karolina, aki részt vesz a Vitality wellness programot a munkáltatója, Lockton. 'Hasábburgonyával és hamburger? Nem, kösz. Olyan, mintha a homok a gáztartály.'

Mike Doughty, elnöke és ügyvezető igazgatója John Hancock Biztosítás, mondja díjak nem emelkednek, ha a szűrés felfedi magasabb vérnyomás vagy egyéb kockázatok. Inkább azt mondja, wellness ösztönzők a támogatása hosszabb életet, és nem gyűjt életbiztosítási díjak tovább.

'Te változtatni egy dolog a viselkedést, és akkor jobban motivált a munkát ezen egyéb vonatkozásainak,' mondta Tammy Smith, aki kezeli a munkavállaló wellness program NE Health.

NEW YORK Tudja meg kell több testmozgást, de mindig a jövő héten, vagy két hét múlva. Érnie, hogy hagyja abba halogató, a cég vagy biztosító, hogy hamarosan fizesse meg rajta egy fitness eszköz nyomon követni a lépéseket, a pulzusszámot és így tovább.

Például egy program szerdán, egyes munkavállalók lehet vásárolni egy $ 350 Apple Watch csak 25 $ a találkozó gyakorlat céljait két évig. Kisasszony célokat, és nézd meg a kedvezmény csökken. alkalmazottak három vállalat, valamint John Hancock életbiztosítási ügyfeleinek. Azt már teszteli a programot Dél-Afrikában december óta.

Programs Vitalitás és mások általában nem engedi, hogy szerezzen biztosítási kedvezmények egyszerűen gyakorlása. El kell keresni további pontokat kitöltésével kérdőívek és egyre influenza elleni védőoltást. Néha kap bónusz pontokat egyszerűen belül maradva ajánlott határértékeket koleszterin, vérnyomás és egyéb intézkedések. A dohányosok is kap pontokat összekötő programokban, amelyek segítenek leszokni.

Hang hátborzongató? Program tisztviselők azt mondják, hogy az adatokat fitness tracker általában mennek a külső adminisztrátorok, mint a FitBit vagy Vitality. A munkáltatók Ifjúsági Canada Goose Expedition Parka Tengerészkék Olcsón Rendelés és a biztosítók, hogy csak tág összesen a jogosultság ellenőrzésére és nem részleteket a pulzusszámot és az alvás. De a résztvevők kell bízni, hogy ezek a rendszerek nem kap csapkodott.

Egyéb programok segítségével megváltani pontokat fitness ajándék kártyák és egyéb jutalmakat. Küldje el a biometrikus vetítések és a táplálkozás osztályok, és bizonyos esetekben lehet keresni biztosítási kedvezmények.

ilyen programok még új, de úgy tűnik, hogy bővül részeként szélesebb körű változások az egészségügyi piacon.

Az Apple Watch program, akkor vissza kell fizetnie Vitality havonta érkezett meg fitness céljait, amelyek jellemzően hívja négy jelentős edzés egy héten. A célok azt jelentette, hogy megvalósítható, de elég kemény, hogy változtatni szokásait. Tudod kap drágább Apple Watch modell fizet a különbség.

Az iPhone van szükség; Vitality jelenleg nem tervezi, hogy bármi hasonló Android. Sem az Apple, sem Vitality adna pénzügyi részleteit a megállapodás.

DAVITA HealthCare Partners mondja az egészségügyi kiadások az alkalmazottai által jelentősen lelassult, miután felajánlotta tracker ösztönzők révén Vitality. De DAVITA is nőtt a levonható kérelmek és elkezdett ilyen kezdeményezések Fresh Fruit szerdán. Ez teszi a hatását a fitness program nehéz elkülöníteni.

Ennél is fontosabb, elérve a napi gyakorlat céljait csak a kezdete az emberek egyre többet gondolni az egészségre.

Hagyd, hogy a főnök nyomon követheti fitness

Azt mondja, kapok egy kedvezményes FitBit tolta neki, hogy menjen 1000000 lépéseket havonta.

'Mindannyian élni mozgalmas életét, de az igazság az, hogy ha az orvosok írjon egy receptet a világ, nem lenne tevékenység', mondja Jeff Williams, az Apple operatív igazgatója.

Ifjúsági Canada Goose Expedition Parka Tengerészkék Olcsón Rendelés

Adrian Gore, alapítója és vezérigazgatója Vitality anyavállalat Discovery csoport azt mondja, hogy sok ember számára a kedvezmények, amelyek gyakorlása esetleg nem nyilvánvaló néhány évtizedben. Jutalom programok teszik a kifizetési sokkal közvetlenebb.