Általában kitettség a baktériumok hatással lenne a kisgyermekek és az emberek, akik beteg vagy gyenge az immunrendszere. Ezek előfordulhat kiszáradás és a hasmenés úszás után a szennyezett víz, ivóvíz, vagy akár játszani yard, parkok által lakott liba. Séta egy osztály George Mason Egyetem egy ideje, kémkedett egy kanadai lúd emelés le a tó közelében, a Patriot Center.

Az okok meggyőző. Mintegy 25 évvel ezelőtt, a gyönyörű kanadai lúd voltak vándorló. Figyelte őket repülni fölött a saját hatalmas V alakú képződmények izgalmas volt. Évente kétszer, mi groundlings éljeneztek őket, ahogy észak felé vagy délre. Őket még védi a szövetségi költöző madár Szerződés Act.

Mivel a liba repült közelebb, akkor kezdett merülni vele. Szárnyakkal kinyújtott, a gyorshajtás madár félelmetes volt. Az utolsó pillanatban, a professzor a földre, és a liba hiányzott neki hüvelyk tartalék.

Nők Canada Goose Camp Down Hooded Kabát Szürke Olcsón

Ez a hulladék, sajnos tartalmaz coliform baktériumok, ami veszélyes az egészségre. George Mason Geológia professzor Doug Mose kifejtette, hogy a baktérium a tavakat és patakokat, és azok számára, akik isznak kútvíz, akkor szivárog be a talajvízbe.

Nem sokkal később, az egyetem részt vesz egy kutyát járőr hagyja, hogy a Nők Canada Goose Camp Down Hooded Kabát Szürke Olcsón tyúk, hogy ezeket nem szívesen. Bár a kanadai lúd szállítottak, még mindig problémát mások.

van addling hatékony? Áthajtani Burke Lake Park, amely nem is olyan régen volt otthon több száz wildfowl. Talán 50 100 kanadai lúd most laknak a parkban. Egy maroknyi séta elégedetten az utak mentén; három lapát a tóban a csónakkikötő; másik maroknyi legelnek szerencsére a golfpályán. Legtöbbjük úszni csendben túlsó végén a tó.

megelőzése tojásokat a keltetés károsítása nélkül, vagy felborítja a felnőtt, önkéntesek festeni a tojásokat kukoricaolaj. Ez a bevonat, ami a héj nem áteresztő, megakadályozza, hogy a kislibák kialakulását. Anya és Apa Goose boldogok, mert még mindig a fészket, és nem is fognak többé tojásokat, hogy tavasszal. A libák gyakran marad azon a helyen, amely vált haza őket, de ők és a szomszédok nem lesz többé kislibák.

Fairfax County Wildlife biológus Vickie Monroe és személyzete tartott felvilágosító workshop liba szabályozás a kormány Center a múlt héten.

Azok libát nem birdbrains azonban. Ahogy fejlődés Fairfax County gyarapodott, úgy nézett le a számos mesterséges tavak, golfpályák, a kiterjedt yard és a gazdagon parkosított, új bevásárlóközpont.

Hogyan lehet ebben a populációban szabályozható, nem csak üldözte a következő tó vagy a golfpályára? A Fairfax County Liba Management Program kínál hatékony megoldást. Önkéntesek utasítják környezettudomány. Válnak szakértők liba viselkedését. Ahogy megtanuljuk észrevenni fészket, ők is válik tudással addling tojás.

emberek, akik nem rendelkeznek tavak vagy mezők, golfozni, vagy látogasson el a gyönyörű parkok is kérdés, hogy miért a nagy madarak ellenőrizni kell.

A garantált ellátás tápláló, bőséges fű, a kanadai lúd populáció növekedni kezdett a Fairfax, talán annyi, mint 15 százalék évente. Az impozáns libák hozzák magukkal a problémát, ami az emberek észre, amikor belép benne. Felnőtt liba enyhítésére magukat a minden nyolc perc. Wildlife szakértők becslése szerint egy átlagos kanadai lúd termel körülbelül egy font hulladék egy nap.

Megtanulni együtt élni a kanadai ludak

'Miért kellene hagyni?' valószínűleg honked egymáshoz. 'A fű itt zöldebb'.