A legutóbbi meleg időjárás tette útjainkon rendetlen. A maradékot a téli homokszórás együtt hóolvadás teremt vastag sár, amely felemelte a járművek és a lerakódott az autók mögött. Lehet mondani, hogy sok az ablakmosó folyadék megjavítani. De ha van két elődöntőbe előtted, vezetői egymás mellett teljes sebességgel, nagyon biztonságos vezetésére. Tud valaki magyarázni, hogy miért más részein a civilizált világ elődöntőbe kell vezetni a jobb sávban csak és lassabb, mint a sebességkorlátozás, de Edmonton mert vezetni a bal oldali sávban nagy sebességgel?

Re: Curtis Sullivan január 27 levél. Curtis, mióta te és a Biblia nyomja idióták joga van megmondani másoknak, hogy mit akar Isten. Beteg vagyok és fáradt emberek, mint te mondani fogok fene, mert én bűnben él, vagy meleg vagyok, vagy én ezt vagy azt. Ön személyesen volt egy beszélgetés a Mindenható? Én csak próbálom élni az életem, mint őszintén, amennyire csak lehetséges. Ember, te lesz egy sokk, ha meghal, és mindannyian Biblia thumpers megtudja mész a pokolba, hogy olyan önálló igazak és ítélkező!

(Tragikus, idióta vezetők ölni ártatlan.)

(Lesz ez vezet a vita a pokol létezését?)

Azt vettem észre, az emberek nem a gyerekek nyilvánvalóan parkolás foltok kijelölt személyek a gyerekek. Nemrégiben jártam a feleségemmel és két lány egy boltba, és egy hölgy nélkül gyerekek megvágott le lehet parkolni a helyszínen a szülők a gyerekekkel. Ő irányított, hogy 'park valahol máshol', bár látta, hogy volt ikrek velem. Dühös volt rám, hogy a maga módján. Megjegyeztem neki engedély számát, de nem volt senki, hogy tájékoztassa, mivel ezek a parkolóhelyek nagyrészt ellenőrizetlen. Parkolási végrehajtás kell tenni valamit, mielőtt ez a rendszeres szokás.

(Ez szigorúan Blue Cross döntést.)

Bishop Luc Bouchard: nevelkedtem és iskolázott római katolikus vagyok, és még egy oilpatch dolgozó, így nem vagyok teljesen tudatlan mindkét témában. Találom hihetetlen, hogy akkor használja a pozícióját a templomban, hogy megpróbálja befolyásolni a nyájat, és mások a előnyeiről és hátrányairól fejlesztés a tarsands. Te és a többiek a római Nők Canada Goose Camp Down Hoody Fehér Olcsón Webshop katolikus egyház már nincs hitele, amikor az erkölcs. Tisztítsa meg a saját házában először, ha van annyi idő van a kezedben.

Levelek a szerkesztőnek oszlop

Nők Canada Goose Camp Down Hoody Fehér Olcsón Webshop

Szeretném megköszönni a Alberta kormány fizet a Alberta egészségügyi ellátás. Azt is szeretném megköszönni a tartomány a 100% -os növekedés Blue Cross fizetések, kezdve a 2009. július 1 Azt hiszem, kell egy új premier.

Re: hat ember meghalt a Highway 63. vezetni ezen az úton sokszor a munka és ez nem veszélyesebb, mint bármelyik más autópálya a mi tartományban. Az első probléma a vállalatok azt akarják, hogy az alkalmazottak munkáját sok nap, ami azt jelenti, a munkások kevés időt a családjukkal. Tehát amikor ők ki, ők is igyekezett látni a szeretteit! Másodszor, vannak idióta vezetők, akik szeretnék átadni minden jármű csak jól néz ki. Ébredj fel, vezetők! A következő alkalommal, amikor valaki törni, remélem ez nem az én feleségem és a gyerekek, akik a végén meghalt, míg jön, hogy látogassa meg az apjuk.

Re: Matthew Piasecki lövés egy férfi a mellkasán. Kérjük, add meg a nevem a listán az emberek, akik nem hogy fej vagy írás Kanada jogrendszer. Azt gondolta volna, hogy eredményezett volna egy gyilkossági kísérlet díjat. De a mi ölelés a bandita bűnügyi barát rendszer azt hiszi, hogy csak a jó súlyos testi sértés. És ki lenne elég buta kiszabására egy másik életben lőfegyverek tilalmat, ha az első nem működött?