Gene Auger volt élettartam kapcsolata a hadsereg. Született Ottawában 1879 és jött Port Arthur karjaiban neki anya. Egy bizonyos ponton ő visszaköltözött a nemzet fővárosban szolgált a kormányzó tábornok Foot Gárda Ottawa 1897-1899, amikor túlságosan el háborús láz és feliratkozott a búr háború, valószínűleg a Kanadai Királyi Ezred gyalogos. A háború után visszatért a Lakehead és vette fel az élet, mint egy szabó. Kétnyelvű, Auger gyakran lehetett látni a bíró a Bíróság, amikor úgy járt, mint egy francia tolmács.

George Rioux született Silver Islet 1879 és költözött Port Arthur után ezüstbányában zárva. Itt nevelkedett és tanult, és végül talált munkát, mint a házimunka fiú. Az élet, mint a házimunka fiú alig lehetett izgalmas és a kilátásba helyezett háború kell tűnt izgalmas fiatal George 1899-ben meghallgató hogy egy hadsereg nevelte Winnipeg rohant igénybe, de hiányzott a határidőt, és volt, hogy a maga módján Dél-Afrika. Ő maradt Dél-Afrikában három évig a háború, mielőtt visszatért Fort William nyitni egy gépterem. Ő volt ismert, mint a 'vidám old timer', szereti a csónakázás, és a játék a römi a Legion kollégákkal.

Nők Canada Goose Camp Down Hoody Hyacinth Olcsón

Helyi fiúk fejét, hogy búr háború

Auger elkezdte a hosszú kapcsolata a 96. Lake Superior ezred 1906 egyike volt a Nők Canada Goose Camp Down Hoody Hyacinth Olcsón három LSR képviselői választották, hogy részt vegyen a koronázási King George V Londonban 1911-ben 1914-ben lett vezető ügyvivő a helyi fegyvertár, a pozíció tartott 1946-ig, ami után ő volt az őrmester rendetlenség, végül nyugdíjba 1951-ben február 1955 Auger megtisztelte tagjai a Felső-tó skót ezred a fegyverraktárak ahol bemutatták egy rajz maga által közrefogott vázlatok csúcspontja élete által végzett Fort William művész Albert Sharpe. Amikor Auger meghalt 1969-ben, a 90 éves korában, ő volt az utolsó kanadaiak, akik egykor harcoltak a híres búr háború csata Paardeberg 1900.

A második búr háború, az októberben kezdődött 1899, és végül május 1902 volt a csúcspontja egy évszázad vagy több konfliktus a Brit Birodalom és a búrok leszármazottai a holland telepesek, akik már letelepedtek, ami most Dél- Afrika végén a 18. században. Miután Nagy-Britannia szerezte meg az ellenőrzést sok a terület a napóleoni háborúk és nekiláttak a kolonizáció, konfliktusok sorozatát (többnyire összpontosító fölényt a régió rendkívül jövedelmező arany mezők) között támadt brit egyfelől és a Dél-afrikai Köztársaságban és az Orange Free State a másik. Nagy-Britannia nyerte meg a háborút, és ezzel megteremtette a modern állam Dél-Afrikában.