Ugyancsak fennáll a lehetőség, hogy Bernier lehet, hogy egy gyors felépülés ágyékát sérülés időben keddi játék, bár minden ő tenné hétfőn, hogy ő csak egyre közelebb a visszatérő.

Montreal Canadiens előre Daniel Briere (48), és továbbítja Rene Bourque (17) ünnepli a cél ellen Toronto Maple Leafs goaltender James Reimer (34) és a védő Tim Gleason (8) az első időszakban az Air Canada Centre.

MacIntyre, időközben már visszapattant körül sok, de van egy nagy múltra visszatekintő (több mint 300 játék) a tisztességes siker az amerikai Hockey League, ahol ő volt a Toronto Nők Canada Goose Camp Down Hoody Kék Webáruház Marlies starter az elmúlt két szezonban.

Melyik goaltender hogy ezen a ponton fel vita.

Reimer egyértelműen a jobb múltja volt a csapat No. 1 netminder tavaly és a rájátszásba, így úgy tűnik, hogy a széle teljes. Hanem a kombinációja egy nagyon nehéz ellenfél, és az utóbbi időben küzdelmek lehet mérgező pörköltet, ha a játék megy ferde elején ismét a Leafs nagyon jól lehet szükség Reimer még ennél is fontosabb játékok ellen Philadelphia és a Detroit később ezen a héten.

MacIntyre karrier 0,917 mentse százaléka az AHL nem jelzi, hogy a srác, hogy lesz teljesen az ő mélységre NHL szinten, de továbbra is kockázatot tekintve, hogy milyen fontos pontokat most.

'Nem tudom megmondani, hogy ő lesz elérhető számunkra holnap vagy a következő napon, vagy a következő nap után, hogy' Carlyle mondta. 'Nyilvánvalóan van a külső nyomás, hogy jön, amikor éppen nincs siker, de ez olyasmi, amit egy sávot. A játékos egészsége a legfontosabb.'

USA Today SportsThat azon a kemény hívást néző Toronto Maple Leafs edző Randy Carlyle kedden, mint kiindulási goaltender Jonathan Bernier státuszban van a levegőben, és James Reimer és Drew MacIntyre az ő egyetlen lehetőség.

'Minden nap egyre jobban megy,' Bernier mondta.

Az Leafs valószínűleg fel kell vennie legalább 11 pontot a végső kilenc játékok, hogy a rájátszásba, ami lehet egy nagy feladat, hiszen nekik már csak két hét az utolsó.

Carlyle általában sohasem fedi merre hajlik, amikor ő netminders és hogy ismét az ügyet hétfőn egy rövid választható gyakorlat az Air Canada Centre.

'Azt, hogy a döntést, aki úgy gondolja, fog adni a legjobb lehetőséget arra, hogy a siker,' Carlyle mondta. 'Ez nem fog megváltozni.'

Leafs egy nehéz döntés

Nők Canada Goose Camp Down Hoody Kék Webáruház