Nashville, TN sportolók, akik rendelkeznek Tennessee vadászterületek többé nem kell díjat fizetnie a látvány lőfegyver lőterek által kezelt Nők Canada Goose Chilliwack Bomber Bogyó Olcsón Webshop Tennessee Wildlife Resources Ügynökség, de megítélése szerint TWRA a 'Tier 1' tartományban.

Nők Canada Goose Chilliwack Bomber Bogyó Olcsón Webshop

Hunters kell olvasni az útmutatót, hogy biztos tartományban található, hónap, nap, és üzemóra, és tier állapot egy sor előtt ülnénk.

Engedéllyel rendelkező Tennessee Hunters már használhatja TWRA Nem

Az ügynökség irányító testület, a Tennessee Fish and Wildlife Bizottság nemrég szavazott, hogy eláll a 5,50 $ felvételi díjat Tier 1-tartományok az engedélyesek számára, mivel ezek a tartományok nem TWRA vezérkar hozzájuk rendelt napi, vagy magában szolgáltatásként megtalálható Tier 2 és 3 tartományok.

A TWRA tartományok besorolt ​​Tier 1 tartalmazza: Cheatham WMA, Yanahli WMA (Yanahli csak nyitva észlelésekről a puska szánt nagyvad vadászat), Catoosa WMA a Genesis ellenőrzése Station, Catoosa WMA a Peavine Kemping hely, Prentice Cooper WMA Chuck Swan WMA, és Észak-Cumberland WMA.

Az útmutató is elérhető a vállalkozások számára, hogy eladja a vadászat és a halászati ​​engedélyek.