'De biztos lehet dudál, hogy buta liba' tette hozzá. 'Azt kell felkelni az éjszaka közepén, és SWAT neki egy TV Guide'.

Röviddel azután, Honky Tonk társa eltűnt, a megkínzott madár letáboroztak több hónapig Younce a motorcsónak. Ő özönlöttek Mr. Myrtle, Big Frank pézsmarécét, és megosztották a kedvenc étel: kutya vödör és teljes kiőrlésű kenyér.

Eleinte Honky Tonk csak órákat töltött Honking elhagyatottan az ő vizes reflexió. Aztán eljött a tavasz.

'voltak egy aranyos pár. hívtuk őket George és Gracie. Azt hiszem, még mindig várta, hogy visszatérjen', mondta régi kikötő rezidens Big Frank Younce, 59. Elvégre kanadai lúd társ az élet.

Nők Canada Goose Chilliwack Bomber Hyachinth Olcsón

nyaka van furcsa kis, a nyelve kilóg, a háta ívelt.

Honky Tonk nem kéne lennie Ventura az első helyen, azt mondta Earl Lauppe, a vadon élő állatok biológusa az állam Tanszék hal-és vadételek, hozzátéve, hogy kanadai lúd inkább maradjon belföldi, ahol megtalálják bőséges ellátás a zöld fű és édesvíz során éves téli túrák a Dél-Kaliforniában.

'A goosie botok a nyelvét, és üldözi minket', mondta a 4 éves Megan Tryon, aki él Dock A. 'Úgy megy Honky'.

Younce egyik kacsázó harcos néhány megmaradt védők.

'Azt hiszem, csak nem akarja, hogy fagyassza be a zsemle ki Kanadában,' mondta Wally Murdaugh, akinek rakpartra paradicsom termés csökkentették gyűjteménye szánalmas dudort a bosszúálló szárnyas. 'Miért hagyja napos Ventura?'

Nem fog megölni, de zavarba: Képzeld el, futás 15 font vadul koncentrált toll és jól irányzott úszóhártyás lába.

A területi vízimadarak kezdődött lesben mögött csónakok és lesből lakosok, merülés bombázás babakocsi, és néhány héttel ezelőtt, harapott valaki anyós a far.

Lonely Goose viselése ki a Welcome

Wildlife Care keres áthelyezni Honky Tonk másik nyáj liba, mert Honky Tonk, úgy tűnik, nem hagyja az ő önszántából.

'Ő ragadt egyedül, ami valószínűleg ezért olyan sok időt tölt nézi a saját tükörképét,' Lauppe mondta. 'Valószínűleg nagyon magányos.'

Visszatérve a randi játék nem könnyű özvegyi liba szerint Pete Triem, egy önkéntes Wildlife Care Ventura megyében. 'Annak ellenére, hogy valószínűleg egy laza liba valahol, hogy ő is meggyőzni, a mező elég keskeny,' Triem mondta. 'Majd meg kell találni egy özvegy vagy egy fiatalt. Ez mindig egy probléma. Libák nem philanderers.'

És ebben a szezonban a tomboló hormonok és ösztönös udvarol rituálék, Honky Tonk különösen szomorú és keserű.

'Ő volt a warpath', mondta Linda Kelley, aki él a 41 láb vitorlás. 'Tényleg lesz elgörbülhetnek... Lakosság, akik nem biztos, hogy ő a férfi, de nem arról szól, hogy kandikál hívják kuszkusz Goose, Goosie Lucy és még Gracie Goose. De néhány gondolt nevezte Pâté ha ő Mindegy 't megváltoztatni a módon.

'Letette, és molted', mondta Darlene Younce. 'Ő nagyon Nők Canada Goose Chilliwack Bomber Hyachinth Olcsón jól viselkedett. Úgy éreztük, olyan rossz a heartsick liba.

VENTURA Először is ott van a hátborzongató whooshing zaj. Akkor már túl késő.

Honky Tonk, a szívvel, de kötekedő kanadai lúd, már harci őrület, és elindult a gyanútlan gyalogos séta a Ventura Harbor dokkok.

Bár ő élt, a kikötő legalább két évig, Honky Tonk bajok kezdődött egy évvel ezelőtt. Egy reggel, rakpartra lakosok azt mondják, egész életében társa egyszerűen eltűnt. Ő volt a másik madár azóta.

'Ez a tavasz, és ő valószínűleg kezd a területen kész a reményben, hogy egy társ lehet találni hamarosan' Lauppe mondta. 'De az esélye, hogy történik nagyon vékony. A ludak már repült haza.