mondom az én túrák, mert nem hiszem, hogy lett volna megvalósítani közülük én nem volt sífutó futó. Azok kirándulásokat Lake Geneva igazán segített! Az igazi irónia az, hogy én ritkán kerékpárutat többé, de én még mindig fut és túra.

Én jelenleg dolgozom magam próbál segíteni az újságírók munkát találni. Több mint 150.000 elvesztették munkájukat az elmúlt két évben.

Ha kíváncsiak vagytok, most él Arizona feleségemmel és két gyermek, korú 7. és 4. azt hiszem, lehet, hogy más futó Seth; ő erős távolságot lehetséges. Lael, a fiatalabb, úgy tűnik, hogy inkább egy tornász.

Nem tudom, emlékszel-, amikor felvett engem junior magas, de azt kérdezte: 'Mi a sport nem a leginkább szeretne?' Azt mondta: 'Kerékpár'. Azt mondta: 'Nincs olyan kerékpáros csapat Hoffman Estates, de érdemes csatlakozni a sífutó csapat.' Vagy valami ilyesmi.

Hi Coach,

Lake Louise, Kanada, le a gleccser, a Montana, Idaho és Washington, mielőtt a komp át Victoria, Kanada. (Ez volt valami hasonló 1200 mérföld).

Ahogy már kitaláltad, én már át sok az évek során. Itt, ahol én voltam, annak érdekében, hogy: Indiana University, Arizona, Florida (ahol találkoztam a feleségemmel), California, Chicago, majd Arizona újra.

Ahogy tervezett középiskola óta, már többnyire követi a karrier az újságírás. A kivétel a két év, amit töltött Chicagóban segítettem bátyám ő jövő közvetítése.

Mert az én sífutó tapasztalatok, én már egy egész életen át tartó sportoló, és köszönöm, hogy túl. Még mindig hallani, amikor fut, vagy kerékpár, 'Levi! Mozogj!' (Azt hiszem, használt erősebb nyelv ezt.)

Nemrég tanultam a középiskolai sífutó edző volt nagy műtét. Miután megírta a levelet, úgy gondoltam, megosztom a olvasók, mert ez az ember nem volt ilyen nagy hatással volt az életemre.

Nők Canada Goose Freestyle Mellény Lélek Olcsón Rendelés

Fort Collins, Colorado, akár a Poudre folyó, majd végig Laramie és vissza Fort Collins. (többé-kevésbé)

Levél a My High School Coach

Portland, Oregon, a San Francisco.

Munkám során 20s, végül kezdve kerékpározás komolyan. Sőt, vettem hat kerékpározás túrákat a nemzet, olykor a bátyámmal, és néha egyedül. Itt vannak a pályák:

Akkor örülök, hogy tudja, hogy én még mindig fut, bár nem olyan gyakran, mint szeretnék. Gondoskodás a gyerekek (és a munka) súlyosan belevág az Nők Canada Goose Freestyle Mellény Lélek Olcsón Rendelés időben. Azt is túrázni sokat, ezért én helyzetű nyugati államok többsége az életem.

keresztül a csoda Facebook, kaptam egy e-mailt Adam Zajac, aki e-mailt kapott John Healy, kifejtve, hogy most volt négyszeres bypass műtét. Remélem, jól gyógyul!