London Zoo reméli, hogy az oroszlán kiállítás segít a védelmi erőfeszítések Indiában, ahol azt tervezi, hogy segítsen járőröznek erőfeszítéseket, a vonat a helyi alkalmazottak és nevelő helyi közösségek.

ázsiai oroszlánok, amelyek kisebbek, mint az afrikai oroszlán, vadásztak a kihalás szélén, mielőtt a lakosság behajtott száma mintegy 500 a vad.

A szálláshely design ihlette vendégházak közel az oroszlánok természetes élőhelye a Gir Forest, a védett terület nyugati India, amely egy szafari célállomás és az egyetlen hely, ahol ázsiai oroszlán marad a vad.

A 'szoba állatkert' található, a Land of the Lions kiállítás, ami lesz otthon tenyésztési csoportja veszélyeztetett ázsiai oroszlánok amikor megnyílik a következő évben.

Nők Canada Goose Freestyle Mellény Tengerészkék Olcsón Budapest

egy éjszakát költségek között (C $ 762,67) és (C $ 1125) két ember, köztük egy italt, és kétfogásos vacsora, reggeli, egy éjszakát egy lodge és túra előtt az állatkert nyílik meg.

Emma Taylor, vezetője termékfejlesztés az állatkertben, nyilatkozta Nők Canada Goose Freestyle Mellény Tengerészkék Olcsón Budapest csütörtökön, hogy lenne 'fantasztikus élmény semmihez sem hasonlítható, alvás közel a csodálatos ázsiai oroszlán.'

London Zoo elkezdett foglalásokat csütörtökön egy új szafarihotel ez épület az oroszlán ház, hogy a látogatók ízelítőt kapnak egzotikus nyaralás közepén a főváros.

látogatók marad a Gir Lion Lodge, a gyűjtemény kilenc faházakból 'belül üvöltő távolság' a burkolaton belül és körül védő kerítés.

London kiállítás segítségével a látogatók aludni az oroszlánok