List of Plants Állatok a kanadai vadonban

Drámai sziklás partok, tavak mind a nagy és még felfedezetlen, és az állatok jelképes az északi erdőben kanadai vadonban alkotják a boreális Shield, ahol a boreális erdők és a kanadai Shield (alapkőzet, hogy a legtöbb országban fekszik) átfedés. Míg néhány a vizek és erdőterületek megzavarta az emberi tevékenység, sok érintetlen marad. Tavasszal és nyáron a víz vonzza szárnyasok, mint például a fa kacsa, a kanadai lúd, a nagy fülesbagoly és a fehér torkú veréb tenyészteni, enni és álljon meg útközben vándorolnak észak felé. Emlősök közösek a boreális Shield közé tartozik a fekete medve, hótalpas mezei nyúl, a jávorszarvas, a hiúz és a farkas, míg a nedves területek vonzzák hód, vidra és pézsmapocok. A tengeri területek adnak otthont gyilkos bálnák a grönlandi fókák és a grönlandi bálna. Ezek a vizes élőhelyek, mocsarak és lápok a boreális Shield létre aktív ökoszisztémák, ahol a tavirózsa és Nők Canada Goose Hybridge Lite Mellény Topáz Olcsón Webshop a vadon élő sarsaparilla nő, és egy nagy fekete áfonya és vörös áfonya, amelyek exportálják világszerte. Fák nőnek egész boreális Shield szüksége, hogy képes legyen alkalmazkodni a hőmérséklet alacsony, az erdőtüzek veszélye és a gyors növekedési időszakban. Luc, fenyő balzsam, és a leggyakoribb fája ezen a területen, a fekete fenyő mindenütt jelen vannak. Sárga nyír, fehér cédrus, hegyi juhar és cukor juhar fák nőnek a délkeleti területeken a boreális Shield, ahol az éghajlat kevésbé szélsőséges.

hiánya növényzet biztosan jellemzi a növényi élet itt. Csak különösen nehéz faj képes túlélni a fagyott altalaj és száraz éghajlat, leginkább a sarkvidéki mák, amely kiválóan alkalmas arra, hogy nyomon kövesse a nap útját az égen, és elnyeli a hőt gyorsan érik a magok. A szél egy különös problémát sarkvidéki növények, amely hajlamos nőnek a talajhoz közel, hogy elkerüljék azt, mint a sárga oxytrope. A legjobb hely, hogy megtalálja a növényekre és a vadon élő állatok vonzzák a part menti síkságok, völgyek és területek mellett a folyók és patakok. Ezek a területek növekedésének támogatására mohák és egyéb alacsony fekvésű növényzet szükséges terület élővilágát.

Kanada egyik legnagyobb ecozones ez erdőterület megy az egész északi szubarktikus terület és magában foglalja a tavak, mocsarak és egy kereszteződés a különböző éghajlaton, hogy hozzon létre egy keresztmetszet a flóra és fauna. Növények és állatok egyaránt boreális Shield és a sarkvidéki régiók tenni otthonukat itt. A migráció a madarak, vonzott a víz a területen, fenomenális. A kopasz sas, vörös mellű bukó, Pacific Loon és sárga poszáta rendezni itt. Egy millió karibu áthaladnak a tajga Shield az ősszel, és a fák vonzza a fekete medve és sarki róka. Sás rétek, mocsarak és erdők jellemzik a Taiga Shield, és elemeit egyaránt tundra és északi területek több mint 50 emlősök teszik lakások itt. Beaver, hótalpas mezei nyúl, egér, pocok és a menyét minden él itt.

Nők Canada Goose Hybridge Lite Mellény Topáz Olcsón Webshop

Megtalálja néhány rovar, és nem hüllők vagy kétéltűek északi sarkvidéki terület Kanadában. Félelmetes emlősök, mint a jegesmedve, muskox és karibu megtalálható minden évben, míg az egyetlen kisemlős szívós ahhoz, hogy bírja a hőmérséklet a dicrostonyx, amely hajlamos arra, hogy menedéket a hó alatt. A havas bagoly, sarki róka és hermelin attól függ, ezek lemmings élelmiszer. Vándormadarak megérkezik a tavasz. Kanadai lúd és hó liba fészket építenek a vizes élőhelyek közelében partok és folyóvölgyek, miközben kacsa fészket rakott tavak területek füves tundra. A parti madarak, amelyek nem igényelnek sok növényzet számára fészket túlélni ez a szerény sarkvidéki környezet, például a hósármány és a szarvas pacsirta.

Alkalmazkodó fái boreális Shield, mint például a fekete fenyő és jack fenyő, hogy az otthoni, a tajga Shield, ahol szembesülnek hasonló egyre nagyobb kihívások, mint az erdőtüzek és a rövid vegetációs időszakon, ugyanakkor ellenáll a permafrost, ami jellemző a sarkvidéken. Papír nyír, kúszó boróka és remegő nyárfa nőnek a tajga Shield is együtt zuzmók és alacsonyan fekvő cserjék, a sziklás területeken. Egres, vadrózsa, crowberry és cupidberry nőnek itt is.