Lotholz második bob esemény

amerikaiak Jamie Greubel Poser és Cherelle Garrett nyerte a pénteki rendezvény egy perc Nők Canada Goose Kensington Parka Piros Olcsón Budapest 53,48 másodperc a feladás után a leggyorsabb időt a két fut. Humphries és fékező Melissa Lotholz, a Barrhead, Alta., Volt a második 1: 53.91.

Humphries fog vezetni a négy személy faji szombat, versenyautó szán tele nőkkel szemben területén minden férfi csapat. Humphries és amerikai Elana Meyers Taylor, aki nem ebben a World Cup, míg felépül agyrázkódást kezdett versenyezni négy személy szánkót férfiak ellen tavaly, de mindig a férfiak nyomja a szánkót.

Nők Canada Goose Kensington Parka Piros Olcsón Budapest

Humphries már nyomja a négy nő csúszó, hogy valósággá váljon, és reméli, az ő felállás szombat egy nagy lépés e cél felé. Most, a 'női' Bobozás csak két személy részlege. Férfi Bobozás két és négy személy megosztottságot.

szombaton azonban a puszta fizikai tegye Humphries egy nagy hátránya. A férfi szánkót hajt valahol 300 font (136 kg) több, mint az ő szán lesz, ami azt jelenti, generál sokkal lendületét hozzáadott tömeg és a sebesség.

'Holnap lesz izgalmas,' Humphries mondta. 'Határozottan lesz kihívás. Tettünk két fut össze, és ezek a lányok lecsúszott együtt csak két fut egész életében. Jó móka lesz, és ez lesz a kezdete valami újat.'