Volt egy együttműködési szellem a dob a 24. évad a kétéves divat kirakat kiszámlázzák a második legnagyobb Észak-Amerikában. A dob őszi téli 2011 2012 gyűjtemények alapon Kiállítóhely vezetett le egy kreatív kollektív kanadai tervezők és címkék kell követni egy pár egyedi előadások két külön kreatív stílus duó.

még hátravan hétfő voltak bemutatók Izzy Camilleri és Adrian Mainella IZMA márkájú fenntartható prémek és testvér duó Jamil és Alia Juma a JUMA.

modellek sportos pom tetején touqes, túlméretezett szemüveget és szőrös csizma kopogott be a divatos belső sí nyuszi Smythe, amely párosított mintás alig van rövidnadrág szabott, elegáns felsőruházat beleértve Fair Isle düftin kabát és kockás lovas blézer. Sara Rabkin, a Toronto tervező mögött húsz Cluny, akinek a testét ölelő szám már kopott a Nők Canada Goose Kensington Parka Szürke Magyarország korábbi Child tag Michelle Williams és Empire csillag Paz de la Huerta, hozott néhány érzéki vörös szőnyegen néz ki, hogy a kifutón. A cap ujjú mez ruha szerepelt egy színes újdonság panel, láthatóan letépték egyenesen a képregény oldalain. Csillogó, flitteres számokat, beleértve a fekete ruha, kedvese nyakkivágással és padló futást metál lila kötőfék ruha kandikál a bú állati nyomtatási bélés is a mix.

Vancouver alapú Wings + Horns hozott több alkalmi néz előtérbe termikus le mellények, zip düftin kabát, a személyzet pulóverek, pulóverek és kardigánok összeállt vékony illeszkedő farmer, chinos és terepszínű nadrágot.

felmelegíti a szívem jobban, mint látni a hihetetlen tehetség Kanada által kínált, mondta Televízió host Jeanne Beker rugdossa az esemény. Beker majd bevezette Fashion Design Council of Canada elnöke Robin Kay, aki beszélt a kanadaiak és annak fontosságát, hogy a büszkeséget az országban divatipar.

A második egymást követő szezonban, luxus kiskereskedő Holt Renfrew kinyitotta a hét hosszú stílusú extravagáns és kapszulát kiállítása forró házi tehetségek tervezője kollektív nevezte Csak nélkül lehet élni a kanadai divat, amely magában foglalja a Lida Baday és Todd Lynn.

tervezése duo Kirk Pickersgillnek és Stephen Wong megmutatta textúrázó Hát csak a hölgyek, a laza ujjú felsők és toldatok fekete és szürke a saját férfiruha címke, Ezra Constantine. Ők lyukasztott ki a színt a womenswear vonal, Greta Constantine, gazdag, lila bársony nadrág Gaucho, és egy mix a karcsú felsőruházati darabok beleértve főtt gyapjú báb kabátok és swing kabátok fekete és szürke.

felsőruházat cég kanadai lúd hozta a legújabb inkarnációja a mindenütt jelenlévő szőr nyírt csuklyás bombázók, kabátok és Farkas átitatott kékes szürke, barna, fényes vörös és pink árnyalatú.

Toronto LG Fashion Week felölelik a földrajzi határait stílus hétfőn este útnak ünnepségek expanzív kijelző tervez a változatos tehetségét teszi hullámok mindkét oldalán a határ, és azon túl.

Egy rövid film bemutatja néhány a tervezők és a színfalak mögött alkotók a ruha közül Hamming fel és az ajkak szinkronizálás a Care of Business előtti bemutatása.

Nők Canada Goose Kensington Parka Szürke Magyarország

formatervezési Kimberley Newport Mimran Pink Tartan címke és elismert Montreal tervező Denis Gagnon is szerepelt a Holt Renfrew bemutatót. Minden Tervezték a színpadon saját egyéni kifutópálya előadások később a héten.

LG Fashion Week indul minden