Calum Munro

Bruce Katkin (Plusz, dudál sok) A liba, mint a mi jelkép? (Jobb, mint a hód Peter Worthington, november 2.) rikoltozik szüntelenül mindent, rendkívül piszkos, defecates mindenhol, és repül délre az első jele a tél. Hmmm. Hogy nagyon kanadai. Lehet, hogy ez a tökéletes után.

(Ha délre vonuló a téli képtelenné teszi attól, hogy a kanadai, mi nagy baj)

Re eclipse (november 3.): Kérjük, azt mondják, hogy Hát így. A végén a holdfény hölgyek? Mint hűséges olvasója Mike Strobel, majdnem leestem a kanapéról, amikor olvastam az ő oszlopát. Mivel 57 magam is értékelik a kemény munka a hölgyek kell tennie ahhoz, hogy az ilyen hihetetlen alakja. Kérlek, újra fontolóra.

(Ha a liba illik.)

mentése a holdfényben

Peter Weiss (Strobel ád és Strobel elveszi)

Nők Canada Goose Mystique Parka Fehér Olcsón Budapest

Scott SteelRe jobb, mint a hód (november 2.): Nem szívesen, de egyetértek Peter Worthington. A liba egy tökéletes szimbóluma számunkra kanadaiak. Szereti a vizet, kecses repülés, és mint oly sok kanadai, megy délre, a tél.

Mi vár, polgármester Ford

május 12, 2009, miután tamil tüntetők elzárták a Gardiner gyorsforgalmi, majd tanácsos Rob Ford idézték a Sun történet Slam tamil tiltakozás, mondván szeretne tiltakozni, finom. Kap engedélyt, mint mindenki másnak nem, megy a Queen Park, menjen Downsview Park, menjen Nathan Phillips tér. Nem fogjuk tolerálni többé e hoodlumism, ahogy én hívom. Gyors előre két év, és hirtelen a mi rettenthetetlen vezető Hát így beképzelt. Mikor Rob Ford fog kezdeni úgy viselkedik, mint egy polgármester és a jog érvényesítése minden? Szerezd meg a házfoglalók ki St. James Park, hadd alkalmazni engedélyt, és létrehozott üzlet Nathan Phillips tér, mint a Ford azt évvel ezelőtt, és hagyja, hogy az emberek, akik élnek és dolgoznak, a St. James Park területén, hogy életük vissza.

bölcsebb szárnyas

Bailout mi bankok

Re kanadai megszállók: Menj délre (november 3.): Eric Duhaime Nők Canada Goose Mystique Parka Fehér Olcsón Budapest kategorikusan tagadja a kanadai bankok kaptak állami pénzügyi támogatást. Ez pontatlan. Négy nappal a 2008 szövetségi választások, PM Harper, egy sajtóközleményben azt mondta, hogy a kanadai kormány, a CMHC vásárol 25000000000 $ értékű biztosított zálogjog a bankok számára, hogy biztosítsák a áramlását hitel. Ezt követően, november 12-én, 2008, a pénzügyminisztérium bejelentette egy $ 50000000000 értékpapír-vásárlás útján a CMHC részeként biztosított Mortgage Protection Plan, összesen $ 75000000000, be kell fejezni a 2008 vége limit van a limit a limit.

Levelek a szerkesztőnek

Szeretem Peter Worthington ötlete a kanadai lúd, mint a mi nemzeti jelképe. Azonban ezek vándorolnak télen, és csak részmunkaidőben kanadaiak. Hagyja folyamatosan dolgozik, az emberek. Mit szólnál egy bagoly? Wise, jó megjelenésű, és lehet enni varmints és kiköp a csontokat. És mi van azzal a fej elforgatásával nyak trükk?