Nem számít, hol van a vadászat, készüljön, hogy jöjjön ki lengő. Íme néhány tipp, ami segít, hogy ez egy tisztességes harc.

Miután megtalálta a madarak, akkor is, ha tudjuk, hogyan jön a területen. A területen 75 madarak 04:56 időpontban fog vadászni sokkal jobb, mint egy hatalmas nyáj 300 plusz libák, hogy jönnek a három hatalmas állományból. Nagy állományok nehezebb csali, mint a kisebb fürtöket, amely úgy tűnik, hogy jobban igazodjon a hívó, megjelölve és csalik.

Az első percben a jogi felvételi idő jött és ment, augusztus 3 a nyitó reggel a dél-dakotai 2012 augusztus vezetése tegyen a kanadai lúd, de az ég felett csalik csendes maradt. Túl csendes.

I don gondolom, hogy minden liba vadász azt állítják, hogy a megnövekedett nyomás és zavarok alszanak területeken a szezon elején tették a madarak nehezebben csalétek. Függetlenül attól, hogy ne jelenne meg, megállni vagy dia oldalán egy csali elterjedt, befejező egy csapat a szezon elején honkers, az én tapasztalatom szerint, lett az inkább kivétel, mint szabály.

napokon felhős égbolt, amikor a fényviszonyok rendkívül nehéz elrejteni, próbálja beállítani a vakok szögben vagy közel merőleges a tipikus helyen, hogy fúj a szél, egyik oldalról a másikra az egész vakok, nem pedig a hátát. Beállítása a vakok, hogy a szélén, vagy akár azon kívül a csali terjedését eltávolítja őket, mint a fókuszpontja a libák, miközben ők dolgoznak a csalik.

Számára egyenlő korai

A mezők kis függőleges fedél (cizellált búza, siló), gyakran segít ásni egy sekély lábnyom a vakok, hogy segítségével csökkentse a profilt. Ásó le még 4 vagy 5 hüvelyk segít, hogy a vak eltűnnek. Csak légy biztos, hogy töltse ki a lyukat, mielőtt elhagyják.

Néhány évvel ezelőtt egy barátom, aki a vadászat nagynyomású terület, kezében egy csomó liba, kezdték használni csak öt csalik mutatni a madarak valami új. Működött.

Nők Canada Goose Mystique Parka Fekete Olcsón Nyíregyházán

Mid nap lézengés foltok, mint a folyó sandbars, legelő tavak és készletek gátak, olyan területek, amelyek gyakran figyelmen kívül hagyott, de egy próbát megér. Néha csak felállítása csalik, hogy elkapjam libák közben egy másik része a menetrend is elég ahhoz, hogy utolérjék őket őr, és egy fantasztikus vadászat.

Nehéz megtörni a hagyományokat, különösen, ha azok dolgoztak a szezon elején honkers olyan sokáig. De amikor a madarak úgy döntenek, hogy keverjük a dolgokat, van, hogy hajlandó erre. Akkor örülök, hogy igen. És a liba? Ők tudják, hogy felvette a harcot a rossz vadász.

Ez is egy jó módszer, hogy használja a reggeleket, amikor kevés a szél és a madarak hajlamosak, hogy csúszik a csali és a föld az oldalán. A hívó és lanyhuló ugyanaz marad, de megtartja a madár mozgását ki maga elé teszi lehetővé, hogy a felvételek, amelyek általában tenne lett volna lehetséges a hagyományos beállítás.

madarak már egy hétig, reggel és este, mint a karikacsapás, mondta a barátom az elrendezés vak a jobb oldalamon. A világ folyik itt? Ez csak nekem, vagy ezek a madarak egyre nehezebb vadászni évente? Barátom Hát önmagában vajon hol a nap vadászat szezon elején kanadai lúd mentek. Bár minden bizonnyal nem volt garancia, ha a Dél-Dakota Game Fish and Parks először a vadászati ​​lehetőségek szeptemberben, és most augusztusban kanadai lúd még 1996-ban, a siker receptje elég egyszerű: Találd területén betakarított kis szemcsék gazdaság madarak, állítsa up csalikat másnap reggel, és készülj, hogy a madarak az arcodon.

Függetlenül száma csalik használt felállítása az abszolút kiemelkedő a korai szezonban. Azonban vannak olyan napok, amikor semmi sem megy jobbra, és hogy még 20 vagy 30 méternyire a pontos helyet, ahol a madarak etetése is, hogy egy hatalmas különbség. Beállítása előtt csalik (vagy ami még jobb, az este után felderítő), biztos, hogy megtalálják a legfrissebb ürülék és a toll.

Előszezon spread általában nagyon kicsi összehasonlítva utószezon vadászik, és a csali kell elhelyezni, egymástól pontosan úgy, ahogy egy vadász nézte a ludak takarmány terén, miközben kereső. Igaz, eljön az az idő, amikor az még nem árt gondolkodni kívül a doboz.

mennyiségének és különféle növények, amelyek betakarított hatással, ahol a liba lesz etetés, és a késői kezdés az ültetési szezon ebben az évben azt jelenti, hogy mind a vadászok és a libák nyert sok közül lehet választani, amíg a kombájnok gurulni kezd.

Layout árnyékolók, amelyek jól rejtett felbecsülhetetlen eszköz a korai szezon liba vadászik a területen, de bizonyos körülmények között, borús idő, mezők rendkívül kevés természetes burkolatot úgy tűnik, hogy elvesztik Nők Canada Goose Mystique Parka Fekete Olcsón Nyíregyházán hatékonyságukat.

frissen vágott apró szemek, és végül, a szilázs remek hely a cél a szezon elején liba, de don néznek területeken, mint például a lucerna vagy egyéb nem hagyományos táplálkozó területek, még ha ez magában foglalja a vadászat egy kisebb csoport a madarak.