Megkérdőjelezte az ő ígéretét, hogy vissza a republikánus jelölt, míg hajlandó vissza Trump, Pataki szakadt az üzletember rekordját Atlantic City és tudomásul vette az első kérdés, hogy az összes érintett jelölt.

kérdezték a támadások Trump, Graham fordult külügyek, amelyben több katona Irakban és Szíriában legyőzni Iszlám Állam (IS) a terrorizmus. 'Ha nem vagy kész, hogy ezeket a dolgokat, még nem áll készen, hogy elnöke,' Graham mondta.

Graham használta a lehetőséget, hogy rip Barack Onama hozzáállását külügyek. 'Én hibáztatja Barack Obama a káosz,' Graham mondta. 'És azt szeretné megjavítani.'

Santorum és Graham összecsaptak átfogó bevándorlási reform. Graham megjegyezte Santorum bevándorlási törvényjavaslatot ment sehova, amikor ő volt a szenátusban, és megvédte elnök, George W. Bush ellenében.

Santorum ragaszkodott a Legfelsőbb Bíróság volt az ellenőrzés, miközben Pataki húzott egy vonalat a választott tisztviselők, mint Davis és magánszemélyek. Jindal is megvédte a kereszténységet a köztereken. Miután viccelődtünk a gyenge teljesítmény a jogi egyetemre, Graham tudomásul vette a Legfelsőbb Bíróság az azonos neműek házassága a törvény a föld, de azt mondta, hogy nem értett egyet vele, és védi a vallásszabadságot.

Santorum tüzelt vissza, ragaszkodva a konzervatív keresztény támadja meg, a szövetségi kormány.

'Van egy hely, ahol a vallás hatálytalanítja a jogállamiság, a' Pataki mondta. 'Ez Iránban. Nem szabad, hogy az Egyesült Államokban.'

'Álljunk kezelésére Donald Trump, mint republikánus,' Jindal mondta. 'Úgy véli, a Donald Trump.' Jindal szólított hátlap egy republikánus 'bevált konzervatív elveket', és utána ment Trump a 'narcisztikus, aki csak hisz magában.'

Rátérve a Legfelsőbb Bíróság, Jindal szakadt múlt republikánus jelöltek és azt mondta, hogy van egy 'próbája' a konzervativizmus. Graham azt mondta, a tét nagy volt a bírói első és a GOP szükséges, hogy megnyerje a választásokat.

Rátérve a szíriai menekültek Jindal mondta ellenezték hagyta őket, és felszólított megsemmisítésének IS és megdöntsék a Assad rendszer.

A négy republikánus reménységek kínált gyors bemutatkozások és lefektetett néhány a témák, hogy a kampányok. Santorum kiemelte a rekord, a szociális kérdésekkel, miközben Jindal dobott néhány jabs Trump és Bush andGraham összpontosított külpolitika.

Jindal felszólított távú határértékek és a 'részmunkaidős állampolgár törvényhozók', és azt mondta a Washington kívülálló volt szükség. Secretaryof Hillary Clinton a 'nemzeti kincs', Graham azt mondta, hogy volt kapcsolatban politikája miatt Afrikában és követelte, hogy hol volt közben a bengázi támadást. Graham megjegyezte Ronald Reagan dolgozott demokrata Tip O'Neill és azt mondta, hogy dolgozni demokraták, miközben továbbra is kitart a konzervatív elveket.

'Az emberek alapvető joga az első módosítás.

Graham kérte whetherhis politikai tapasztalatokat tartja vissza a kampány, de megfordult a kérdés a külügyi és ki kell vezetni a hadsereg.

Graham védte támogatása véget elsőszülöttségi állampolgárság és megjegyezte, ő volt támogatta, hogy egy évtizede. Annak ellenére, hogy az egyik Gang nyolc munkanapon bevándorlási reform, Graham azt mondta, a kormány nem fogja küldeni 11 millió ember vissza de hívjon deportálását felons és ösztönzik a bevándorlók tanulni angolul.

'Megyünk, hogy egy elnök, aki dacol a Legfelsőbb Bíróság?' Pataki követelte. 'Akkor nincs a jogállamiságot'.

'Donald Trump nem lesz a republikánus jelölt,' Pataki mondta, hozzátéve, azt tervezte, hogy vissza a republikánus jelölt.

'Már volt egy kezdő, mint főparancsnok, ne cserélje egy kezdő egy másik,' Graham mondta.

A vita szerdán jelentette a második alkalommal a sötét ló a verseny vita Előzetesen az első jelöltek csapnak össze később az éjszaka. Üzletasszony Carly Fiorina kínált erős teljesítmény az első undercard vita sokat lendített a lányt a felső soraiban a GOP területén. Fiorina volt az egyetlen jelölt az első vita, aki nem volt a színpadon szerdán. Volt Korm Rick Perry, Texas R, kihúzta a verseny végén a múlt héten, és volt Korm Jim Gilmore, R Va., Nem felel meg a szerdai vitát. Sen Bobby Jindal, R La., Volt Korm szenátor Rick Santorum, R Pa.

Pataki azt mondta, támogatta elsőszülöttségi állampolgárságot, de az úgynevezett biztosítására a határon, és kitelepítése illegális bevándorlók, akik bűncselekményeket követnek.

Az alsó szint a republikánus elnöki mező sparred a undercard vita szerdán este igyekeztek kitörni, és feljebb a ranglétrán.

Jindalt kérdezték ő kritikája üzletember Donald Trump, jelenleg vezeti a területen, és a Nők Canada Goose Snow Mantra Piros ár Louisiana kormányzója védte támadásokat.

'Meg kell nyerni ezt a választást,' Graham mondta. 'A bíróság a tét.'

Alsó küszöbértékű elnökjelölt ütközni a undercard vita

Santorum azt mondta, hogy jó volt, hogy megtámadják a jelöltek alapelveket, de ragaszkodott hozzá, személyes támadások voltak a határokat. 'Úgy vélem, a személyes támadásokat csak segíteni egy ember: Hillary Clinton,' Santorum mondta.

A vita fordult a bevándorlás. Santorum ragaszkodott több a republikánus jelöltek mögött 'amnesztiát', és azt mondta Graham és Jindal voltak a tömegben.

Nők Canada Goose Snow Mantra Piros ár

tartása a nemzetközi ügyek, Graham ragaszkodott 'voltunk egy jó helyet Irakban' és a 'Barack Obama kárba az egészet.' Graham azt mondta, ha IS nem bukott hamarosan 'jönnek ide.'

Mind Graham és Santorum megvédte szavazok John Roberts főbíró míg Jindalt bírálta uralkodó javára Barack Obama szövetségi egészségügyi törvény.

'Meg kell, hogy biztosítsa a határon időszakban' Jindal lőttek vissza. 'Nem vagyok az amnesztiát.'

Santorum mondta ő is támogatta több katonát a régióban, de nem annyi, mint Graham. Jindal is becsapta Obama kezelése közel-keleti ügyekben. Pataki tudomásul tapasztalat vezető New York állam 9/11 és felszólított harc a terrorizmus a Közel-Keleten. Jindal és Graham felhívta közötti ellentétet iszlám terrorista és a keresztény konzervatívok. Pataki szakadt Rowan megyei titkár Bíróságok Kim Davis megtagadják az azonos neműek házassága Kentucky ellenére szövetségi bírósági végzés, és azt mondta volna rúgtam ki.