Természetesen felbukkan a nap tolja a horizont felett nem kötelező. A galamb rendőrség nem kopogtat az ajtón, ha nem sújtotta területen, amíg, mondjuk 10 vagy 11 Fish Wildlife Service irányelveket.

A 1999 galamb vadászat lesz felosztva három vadász időszakok: szeptember 1. október 5; Október 30. (szintén a kis játék / vad pulyka nyitó) november 27; és december 27. január 1.

mozgás is giveaway a galamb területeken. Egy álcázott vadász a hajlam, hogy továbbra is 'befagyott', amikor galambok jönnek képbe kerül gyakran őket repülni egyenesen az ő ölében.

Dove vadászat általános kedvére sok vadász mindig egy délutáni ügy az egész Pennsylvania és sok más állam. Nincs rohanás az ágyból hajnal előtt, hogy ez a galamb mezőket. Nem így ebben az évben. Kezdve szerda, galamb tüzérek megüt a legelők, powerlines és muhar javítások megkezdése fél órával napkelte előtt a naplemente.

Természetesen technikák mind a madarak különböznek rettenetesen. A tipikus forgatókönyv galambok tartalmaz egy álcázott vadász keverési a szélén egy treeline vagy más könnyű fedelét. Egy helyet, napszemüveg, és talán néhány galamb csalik közelben egy bokor vagy csupasz végtag kitölti a követelményeknek. A hideg kólát, vagy két és szendvicset az ülésen vödör is, hogy a nap még élvezetesebbé. Ó, igen, don, t felejtsd el a rovar visszataszító.

Orange nem tipikus ruha nem is szükséges akár a galambok és libák, de láttam rajta vadász narancssárga gamelands alatt a galamb szezonban. Lehet, hogy nem lenne rossz ötlet, ha a vadászat nyomás magas. Ügyelni kell azonban arra, hogy a madarak, ellentétben szarvas, nem színvak.

Vadászati ​​szezon elején liba során szeptember 1. 25 szezon is kérhetik a treeline létre, bár a legtöbb állomány inkább távol maradt ilyen fedelet, és nagyobb valószínűséggel föld közepén egy nyílt terepen. Egy kis előszezon cserkészet korlátozódik ma és a következő pár napon belül, hogy hol a libákat etetés. Első engedélyeket vadászat, persze, meg kell tenni, mielőtt nyitónapján.

Nők Canada Goose Solaris Parka Barna ár

A galamb van a hírnevét, hogy 'a legnagyobb kimaradt gamebird' a nemzet. A limit galambok venni, nem több, mint egy doboz (25 count) az shotshells ritkaság.

Meg néhány Jelentős változások Közelgő költöző madár Seasons Hunting kezdődik fél órával napkelte előtt szerdán a Dove és a lúd Openers

Galambok nem az egyetlen kihívás, hogy még kezdő szeptemberi debütálása. Szerda, 30 perccel napnyugta előtt fel, kanadai lúd is vált jogi játék. Attól függően, hogy mely mezőgazdasági területek valaki elért engedélyt a vadászat (vagy bérelt), illetve amelyek gamelands látogatják, ez lehet egy feldob, hogy mely lőfegyver és kagylók szállítására. Keresek galambokat, egy 12-es méretű javított henger fojtó fegyver töltve No. 8 sörét a jegyet.

Layout vadászat lakás a hátadon egy olyan területen, körülvéve föld csalik a kedvenc helyi technikát nem igényel épület vakok. Ha lúd kezdődik leszállás 300 méterre, a másik végén a mező, vadászok mozoghat velük. A 6 láb hosszú szőnyeg, amely vízszintes helyzetbe kerüljön, és a takaró a terep burkolás kb minden, ami szükséges.

Ez történt a múlt héten, amikor szót kapott Pennsylvania Game Bizottsága néhány figyelemre méltó változás, amely hatást a következő vonuló vadászati ​​szezonban, mint például: (1) a gyász galamb szezonban fog futni három szegmensben (2) vadászat galambok lesz legális egy fél órával napkelte előtt, hanem a hagyományos dél indítási idő; (3) Az őszi vándorló kanadai lúd szezon lesz nyitva kon; és (4) a határ kacsa ugrik hat naponta.

tavalyi szezonban futott Sept.1 november 9. Még korábban, a két rész szezonban volt érvényben.

A siker kulcsa a liba mező megfontolt hívás, amikor próbálják csalogatni állományok libák szoros és így bizonyos, mindenki a vadásztársaság fekszik mozdulatlanul, és nem ugrik a fegyvert. A tendencia, hogy a fej, különösen nagy, ha egy csapat 20 honkers állított a szárnyait, és sodródik a tetején van.

liba, teljes fojtott, 3 inch mag scattergun lehet szükség, hogy elérje az acél vagy más nem mérgező lövés. Azonban a Nők Canada Goose Solaris Parka Barna ár természet elrendezés vadászat, amely népszerű az egész délkelet-Pennsylvania nem igényel olyan szoros, egy lövés mintát. Hiszékeny liba vonta a csalikat gyakran csak 20 25 yard ki. Fish Wildlife Service is teljes mértékben jóváhagyott volfrám vas és volfrám polimer lőszer 1999. Az újonnan kifejlesztett ón és volfrám lövést adtak 'feltételes' jóváhagyása, és azt is lehet használni.