Malcolm Klimowicz a KOALA mondja 570 hírt az eseményről.

és Nők Canada Goose Solaris Parka Bogyó Olcsón Nyíregyházán holnap mi lesz ennek szakbemutatók Nemzeti Anti Fur Day, ami megy bele 27. éve. Állati felszabadulás csoportok egész Kanadában összejönnek, hogy részt vegyenek a nap ellen, a szőrmeipar és idén 14 város egész Kanadában részt, beleértve minket Waterloo Region. hozzátette, hogy várnak, amíg 06:00 ma jelenti be a helyét, butthey ad otthont a színházi bemutató belsejében egy helyen található: 07:00. Elmondja thatthey megmutatja a nyilvános videók és képek az állati kegyetlenség konkrétan a szőrmeipar.

A Kitchener Ontario Animal Liberation Alliance ad otthont a tüntetés Waterloo ma este, hogy tudatosuljon a közvéleményben a kegyetlenség Kanada szőrmekereskedelem.

Nők Canada Goose Solaris Parka Bogyó Olcsón Nyíregyházán

rájön szövet és nem a divat nyilatkozatot. Állatok joga van élni mentes visszaélést, és mi kéne rajta őket egy ilyen komolytalan és önző dolog, mint egy prém szegéllyel a kabát. lehet nézni KOALA Facebook, hogy többet tudjon a szervezet.

kabátok bélelt prérifarkas szőrme szegéllyel, és ahogyan ezeket prérifarkasok csapdába vannak láb lyuk csapdákat. Sok ember nem lehet az állati aktivizmus, de szőr egyike azoknak a tételeket, hogy csak felesleges. Senkinek sem kell bunda, akkor don szüksége körül a kabát. Canada Goose azt mondja, hogy a kabátok, hogy melegen a sarkvidéki, de még az amerikai hadsereg Mindegy használatát szőrme ruhájukat. mondta ma este bemutató lesz elsősorban csendes, de hogy arra ösztönözzék az embereket, hogy nem a saját kutatás.

Helyi állat felszabadulás csoport terveit bemutató National Anti