'Korán reggel a legtöbb ember számára,' mondta. Ez az én nap aludni. '

A becenevet be novemberben, miután a népszerű Fighting Sioux moniker megszüntettük 2012 NCAA fenyegeti szankciókat az egyetemen, és évtizedes viták után, egy pert, és a kon szavazás UND mondta atletikus csapatok többé nem ismert a Fighting Sioux.

Peter Johnson, ideiglenes alelnöke egyetemi és közügyek tulajdonított, hogy a korai kezdés és a várható több ember jön be a boltba a nap folyamán.

A kiadás az árut jelenti rajongók lesz a lehetőség, hogy viselje a Hawks logó először, bár ez valószínűleg nem minden ventilátor állományban tárolja, hogy vásároljunk.

Több becenév bizottsági ülések és a nyilvánosság szavazat elő a Fighting Hawks becenevet novemberben, bár akárcsak a nyugdíjkorhatár a Sioux logó, a folyamat választás becenevet felhívta kritika és közfelháborodást követően a korábbi elnök, Robert Kelley szerint a közönség nem szabad megengedni, hogy szavazzon játszik, mint UND vagy Észak-Dakota.

Vonal képezi kívül könyvesbolt eladni az új UND fogaskerék

ellenére lassú kezdés, Gillespie azt mondta a megnyitón simán ment.

'Csak azt remélem, mindenki jön, hogy ellenőrizze ki,' mondta. 'Van sokféle dolog.'

Nelson volt az egyik első, hogy vesz Fighting Hawks árut a UND Könyvesbolt, ahol az iskola hivatalos fogaskerék viselő közelmúltban választott logó állt rendelkezésre, hogy a rajongók az első alkalommal.

Nők Canada Goose Thompson Kabát Fekete Olcsón

Könyvesbolt személyzet három napot töltött készül a kiírással, hajtogatás és lógó ruhákat matricát és az ár jegyek elemek, üzletvezető Griffin Gillespie mondta. Péntek, alkalmazott dolgozott három órán mozgatni az árut a vissza a boltba területen.

Logo csere

sportsHeadlinesFriday helyi eredményjelző győzelem Bemidji állam szezon openerUND JÉGKORONG: Harc Hawks kalapács Canisius szezonban openerCOLLEGE JÉGKORONG: Bulldogs, UMass Lowell rája a tieSUGAR BEET CLASSIC: Big játszik, nagy winaccentHeadlinesUND Band és Fúvósegyüttes a FritzQuilters egyesül október wetlandsOUTDOORS CALENDARopinionHeadlinesPort: szükségünk van egy 'a fentiek egyike sem' opciót a ballotsOUR VÉLEMÉNY: Kudos UND fotókeretek findingsVIEWPOINT: Dohány Nők Canada Goose Thompson Kabát Fekete Olcsón adóemelés javaslatot figyelmen kívül hagyni a gazdasági realityLETTER: North Dakota tiltakozás válasz azt jelzi, lovasság mentalitás LEVÉL: Legyen az orvosi marihuána munka Észak DakotaUND tanuló Blair Nelson több mint kész arra, hogy a kezét a Fighting Hawks fogaskerék, de azt mondta, hogy érdemes volt várni.

'Volt néhány nagyon szép dolgokat,' mondta szombaton tartott egy ing felvázoló UND új szimbóluma. 'Nagyon izgatott vagyok, hogy mi mást kijönnek megy előre.'

Fighting Hawks árut is elérhető volt szombaton Scheels és a Sioux Shop Ralph Engelstad Arena, valamint számos weboldalak. A legtöbb üzlet, amely magában hordozza UND felszerelés kell, hogy azt a saját üzletek ezen a héten, bár mások is több hétig is eltarthat, hogy a tételek a polcokon.

Rajongók nem kellett sokáig várni, hogy böngészni a különböző ruházati, csecsebecsékkel, üveg és még sok más elem. Szombat, így egy lassú kezdés a merch dob.

Szombaton munkatársak adta ki korongot az első 500 ügyfél, ahogy belépett a boltba, míg a többi alkalmazott elájult Fighting Hawk arc matricák. Szavazatszámláló türelmesen várt a rákapcsolt tételek, mint a boltban nyitott, de hamarosan elfoglalt ügyfelek tette a választást.

kívül, a vevők az követési játékok, csattant fotókat NCAA bajnoki trófeát a UND férfi jégkorong csapata vihette haza az idén begyűjtött autogramot sportolók.